Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  immobox T4 "prevence"?
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

immobox T4 "prevence"?

Autor Zpráva
FandaTDI
Zaslal: po říjen 24, 2016 21:26 pm Citovat
Zdravim,
zase otravuju s immoboxem s TMS370 (modří už vědí Razz ), přemejšlel jsem, jestli nenapsat rovnou Okurovi ohl.emu, ale nejdřív se zeptam možná jak lama v "plénu" ...
Naštěstí mě to zatim nikde nenechalo a immo funguje posl. rok zase jak má, ale trošku to zazlobilo min.rok při návratu z dovolený (blikající olejnička a nefunkční otáčkoměr, chyba immo, v ecu snad dokonce i 65535, která ale po návratu a důkladný kontrole kabeláže/konektorů/koster,... šla smáznout a od tý doby nezazlobilo ... ťuk, ťuk, ťuk ) a sice mě to nikde nenechalo (...), ale chystam se s tim ještě dál (přes 2tis.km), kde nevim, jestli by někdo tam byl schopnej vyřešit, kdyby to immo kixlo úplně, tak přemejšlim, jestli si "pro jistotu" na cestu koupit emu nebo je nějaký jiný spolehlivý "nouzový rešení/záloha" (aspoň aby se s tim dalo dojet) jako třeba zadání PINu (za účelem nouz.startu), resp. jestli (př.jak přesně...) to funguje i kdyby klekl přímo immobox, protože, když odpojim ten štekr s napájením, atp., tak se s vcds nespojim ani s ecu (a ta zapíše právě i tu 65535/"smazatelnou" po znovupřipojení...) a i když jsem odpojil "jen" čtecí cívku, tak ani s PINem se mi to nepovedlo a nemůžu teď nikde najít přesný instrukce, jestli to nedělam blbě (někde jsem kdysi viděl/měl i návod na zadání bez diag./přes budíky, ale to taky nemůžu najít...)
Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FandaTDI
Zaslal: út říjen 25, 2016 17:12 pm Citovat
jj, jak lama, jasně že se nespojim s ecu, když K a W jsou rozpojený Wink ... elsa,ap. samozřejmě odkazuje už na řízený funkce, takže jsem zvědavej, jestli dohledam to nouzový nastartování (a jestli to tady jde nějak i přes ty budíky nebo jen s diag. ...) a jestli by nebylo řešení třeba i "nouz."napájení N109 ... nebo radši ten emu ? (jedna rada byla i immo off v ecu, ale když MSA nejde sériově a představim si, co jsem vše absolvoval s immoboxem, tak snad radši ten emu ...
vwphun
Zaslal: út říjen 25, 2016 17:55 pm Citovat
Klon immoboxu (eeprom)?
amigo
Zaslal: st říjen 26, 2016 7:17 am Citovat
Emu okura a mozes na cestu okolo sveta. Smile

Zaslal: čt říjen 27, 2016 10:36 am Citovat
Díky za odpovědi, klon je taky možnost (podobně jako off v řj motoru, ale z hlediska bezpečnosti je asi lepší emu a ještě něčim přerušovat třeba tu 15tku), už si píšu (i) s Okurou...
FandaTDI
Zaslal: po říjen 31, 2016 16:50 pm Citovat
Tak snad už definitivně vyřešeno, už mam emu (zatim jako zálohu), vyzkoušený a funguje jak má Wink

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 02, 2025 14:29 pm