Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Opel zafira MID a radio cdr500
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Opel zafira MID a radio cdr500

Autor Zpráva
mecsoun
Zaslal: so červenec 23, 2016 20:45 pm Citovat
Hezky vecer preji, do svoji zafiry r.v.2000 jsem dopojil MID ze stejne zafiry. Puvodne jsem mel 26 pin TID. Zapojil jsem vse dle schematu a nicmene barvy kabelu mi take souhlasily z 26 pinu na 32 pin, tak to zapojeni bylo pomerne jednoduche. Jediny kabel nemam jeste zapojeny a ten je na spotrebu z ridici jednotky motoru. Neni zapojeny jen kvuli pristupu k jednotce, a ze bylo zrovna mizerne pocasi. MID v pohode naskoci, vnejsi teplotu ukazuje,ale po zapnuti radia nezobrazuje informace z radia. Predpokladam, ze info nezobrazuje u duvodu, ze MID je z radia, telefonu, CCRT700. Zkousel jsem samozrejme i prepinani 8 a 10 pozicni displej klavesami 3 a 5 a vsemozne kombinovat i dalsi klavesy z duvodu jestli se to na radiu neaktivuje jinak. To nepomohlo. Samozrejme radio vzdy piplo jak ma pri potvrzeni te zmeny klavesami. Dalsi co me prekvapilo ze tedy jeste nemam nasazenou packu, prijde v pondeli, ale proklemovanim kabelu v konektoru k pacce se na displeji nic neprepina. Je to tim ze jeste neni signal od jednotky motoru nebo mam uz zacit hledat chybu jinde? Neporadili by jste mi jak ozivit tento typ displeje s radiem cdr500? Pokud je to tedy mozne. Pajku a programator mam, na diag na opel bych kdyztak zajel do servisu. Vim ze je to uz krapet retro zalezitost ale prece jen kdybych tam ten maly palubak mel funkcni i s origo radiem tak by me to potesilo. Moc dekuji za pomoc.
Pridam sem i odkazy na fotografie MID a radia.
Omlouvam se za hacky a carky, datluju to na telefonu.

http://photobucket.com/images/ccrt700
http://www.cheero.cz/cheero/eshop/3-1-OEM-AUTORADIA-CD/0/5/238-OPEL-CDR-500-Delco
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hansdob
Zaslal: po říjen 03, 2016 19:32 pm Citovat
bez páčky by ti ovládání mělo jít jsou to jen stykače nic jiného tam opel nemá. mluvíš o žlutem display nebo o barevném?? Barevný musí být v bývalém autě "odhlašen" nebo montován s původním radiem žlutej (jantarový) by měl fungovat normálně
mecsoun
Zaslal: út říjen 04, 2016 7:29 am Citovat
Mel jsem ten jak je na obrazcich. Ale je to mid co jde jen s radiem co ma telefon. Takze s tim mym radiem cdr500 nemluvi. Nastesti se mi podarilo za lidovku sehnat klasicky mid a ten uz frci jak ma.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po září 29, 2025 11:26 am