Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » další super automechanik z boleslav motoren werke |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
martin |
Zaslal: pá leden 17, 2014 10:26 am |
|
|
|
Včera mi volal pan že jestli umim přehrát sw v jednotce ptám se v jaké a on že v tej na centrál říkám co je to za auto on že ochcávka type 1 tak mu říkám že jo a on že přijede přijel a ja mu říkám proč to vlastně chcete a on no mladej je automechanik a dělá na pásu v boleslavy skodovky a že tomu rozumí a že mu nejde otvirat kufr a že mladej všechno vyměmnil a že prej ta jednotka nedává proud do zadních dveří ( v ten moment jsem přemejšlel jestli si ze mě dělá prdel ) říkám mu a diagnostika ukazala co ? a on prej že nic že je všecko ok tak řikam mrknem na to šefe kde mate ten ucpanej drát vemu diag připojim žadná chyba koukám do bloku měřenejch hodnot a tam při stisku tlačítka žádná změna říkam zkontrolovaly jste to? a on prej jo měřákem že do motorku nejde žádnej proud a že dráty jsou ok říkám a optická kontrola ? manas že prej maldej říkal že je to všechno v pořádku tak jsem odklopil v kufru tapecírunk a vytáh svazek s těma třema konektorama všecko krásně zelený a mokrý říkám jsem se ptal jestli jste to zkontrolovaly chlap čuměl jak bulik ( jsem mu chtěl dát nejdřív po hubě ) tak jsem došel pro nové konektory kleště zkrátil dráty nacvakal konektory a samozřejmě to fungovalo jak má chlap a co to bude stát mu říkám diagnostika oprava instalace zpětná montáž puvodní jednotky cena 1640 kč chlap malem dostal infarkt zaplatil a odjel doma myslím zmlátil mladýho jakej je debil a že to mohli mit zadarmo kdyby se lip učil .
a ponaučení ?
neni nad to když má někdo v rodině mechanika co dělá v boleslavy na páse
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá leden 17, 2014 11:48 am |
|
|
|
JJ, Martine klasika.Me to sem jezdi porad.Uz se nad timhle ani nepozastavuji.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|