Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Immo off Iveco Trakker |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
lukas05 |
Zaslal: út srpen 13, 2013 15:10 pm |
|
|
|
Zdravím,
mám Iveco Trakker, r.v. 2008, na jednotce je napsáno EDC7UC31 a potřeboval bych vyřadit imobilizér z provozu. Nevíte, kde by to udělali? Zkoušel jsem pár úpravců jednotek obvolávat, ale nikdo to neumí.
Auto jsem koupil, byla měněna skříňka, tudíž jsou jiné klíče a imobilizér se vyřešil tím, že do antény (takového kroužku) se přilepil starý klíč do středu elektrikářskou páskou a hodil do palubky a nyní se používají nové klíče bez imobilizéru. Přehodit imobilizér ze starého do nového prý nelze, že je to ještě nějak spárované s klíčem prý... Teď to ale začalo blbnout, 5x nastartujete bez problému potom třeba 3x vyhodí chybu immo a potom zase startuje. Už si nevíme rady, tak bychom ho nejradši odstranili...
Díky za rady.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: út srpen 13, 2013 16:21 pm |
|
|
|
pamět EEPROM 95640 pošli obsah mělo by to jit bez problemu
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
lukas05 |
Zaslal: út srpen 13, 2013 16:48 pm |
|
|
|
Já žádné nářadíčko nemám, jsem majitel toho auta a spíš jsem myslel, jestli nechcete někdo kšeft, dej mi na sebe kontakt a nějak se domluvíme...
Popř. napadá někoho řešení? Jsem z Vysočiny (Žďár nad Sázavou), uměl by to tady někdo, nebo komu to zavést, nebo někdo kdo jezdí k autu... Klidně celá ČR.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|