Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  BAZAR - Prodám/Koupím  »  P: MB SBC W211
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

P: MB SBC W211

Autor Zpráva
RomanP
Zaslal: so květen 25, 2013 16:23 pm Citovat
Prodam MB SBC W211 Bosch 0 265 960 025

s 0 naslapu reset C 249 F bohuzel jsem koupil

cena 6200,-

a nepasovalo k vozidlu kde bylo 012.

protoze jsem zjistoval nahrady podle cisla A MB servisu

ale to by SBC muselo byt nove, vycistit to asi nikdo zatim

nedovede abych ho mohl pouzit.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: ne květen 26, 2013 8:39 am Citovat
zkus se zamyslet proč se tyto absky bez mechanické vazby po určitém počtu cyklů vyhazují...
takový neragující brzdový pedál bych přál zrovna těm co toto činí...
chápu že každý chce ušetřit a vydělat jak se dá , ale takové nebrzdící dvoutunové auto třeba zrovna proti tobě není jistě nic příjemného..
pak z toho obvykle bývají půlhodinové zprávy na nově , podložené tklivou muzikou , kde se počítají kosti rozházené po silnici..
sám jsem jednou z auta mrtvoly vytahoval , asi by si to měl zkusit každý kdo si chce vydělat pár korunek výměnou za riziko cizího nebrzdícího auta... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

nojono : pro peníze cokoliv - logo mnoha "opravářů"

a to platí pro každého kdo dává místo pytlů odpory , opravuje sbc nějakým eeprom repair sbc šmejdem z číny , zamyslete se nad sebou !!!!!

a ted mně kamenujte jak to není pravda ,a jak mám jen blbé kecy... Mr. Green Mr. Green

Zaslal: ne květen 26, 2013 10:30 am Citovat
V urcitem smyslu mas pravdu, ale toto SBC bylo koupeno od jednoho cloveka co o tom hodne vi, a nemelo jeste proslapany interval udajne tam bylo do konce zbyvalo kolem 80 000 slapnuti , zkutecnost se uz nedovim. Nic ve zlem za takovou cenu jsem to koupil a taky prodavam, kazdy kdo si to da do auta si to musi vse diag. star proverit testem , vim ze dnes je to ok a za pul roku muze byt jina situace v SBC zavad, pokud se zavada objevi stale musi pristrojovka hned informovat ze je zavada na brzdovem systemu, aby vcas reagoval na situaci, a podle me ze by moturek z niceho vysadil je nemozne. Stale je tam zbyvajici tlak v zasobe aby stacil auto odstavit. Diag. star v testech se da vse proverit jak na tom SBC je doporuceny tlak a stavajici ci aktualni, tych testu je tam pomerne dost. Podle toho se da posoudit ci to tam nechat ci jit
udelat repas u firem co stim maji zkusenosti.

PS: SBC testovano diag. Star.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: po květen 27, 2013 7:04 am Citovat
to je všechno hezké , ale výrobce u těchto věcí neomezuje životnost jen tak pro nic za nic ....
když ti po nějaké "opravě" lehne ecu , tak to nejede , ale tady je to něco horší , páč to nebrzdí.....
a neříkej mi že se to nemůže stát ....

ale pokud v tom nesedí zrovna tvoje stará s dětma , tak je to vlastně úplně jedno že ????

a kdo toto "opravuje " by si opravdu měl napsat na firmu velkou ceduli : PRO PENÍZE COKOLIV...

http://www.xcar360.com/mb-abs-sbc-system-repair-tool-for-mercedes.html

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po srpen 04, 2025 23:04 pm