Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » Abritus(hlavně pro DIGIho) |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
vaha |
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:59 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:14 am |
|
|
|
Ta cena.... Ma 11T bez DPH a v ceniku je 300E za Basic.A jeste je to cenik Autocomsoftu
Digi si smlsne.Jsou kamosi
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt duben 04, 2013 11:09 am |
|
|
|
otázka zní komu to prodá mpps tam má v balení a popisem jako když to vyrábí oni což je samo zase jen klon galeto za 98tis si taky asi tuner z hospody nekoupí bdm obšlehlej klon od evc se sw cmd atd se divim že na ně ještě někdo nevlít
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt duben 04, 2013 11:28 am |
|
|
|
jen taková perlička z dnešního rána pán chtěl odemknout CS na klimatroniku u A6 4F
citace: tak to je dost to v audi si řeknou 1500 a ty .....? ten díl ale není kradený je z bouraného auta takže v pohodě žádná levota a proč zrovna taková cena jestli mě to mužeš vysvětlit?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:43 am |
|
|
|
hele s tím nic neuděláš , ani s tím xtuningem a to z jednoduchého důvodu : pořád existuje spousta dementů kteří nevidí dál , než na okraj své vlastní peněženky....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá duben 05, 2013 9:03 am |
|
|
|
Zase na druhou stranu je docela sranda koukat se na protažený ksichty lidi co přijedou,potřebujou to dát do kupy,protože původní "tuner" se k tomu nehlásí a ty jim řekneš sumu a oni ale dyť to nestál tolik ani ten čip,to nedám a odpověď v klidu "to nedávejte já stim nejezdím a moje to neni "
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodr |
Zaslal: pá duben 05, 2013 13:21 pm |
|
|
|
vaha napsal:
Zase na druhou stranu je docela sranda koukat se na protažený ksichty lidi co přijedou,potřebujou to dát do kupy,protože původní "tuner" se k tomu nehlásí a ty jim řekneš sumu a oni ale dyť to nestál tolik ani ten čip,to nedám a odpověď v klidu "to nedávejte já stim nejezdím a moje to neni  "
Jo tak to mě připomělo dobu již dávno minulou, když zákazník řval na kolegu opraváře přes pult, že ta televize zase nejde a on s ledovým klidem opáčil, že jako co na něj řve, když mě doma televize funguje.... Nechybělo moc a zákazník byť kmet v letech ten pult bez odpychu přeskočil.
Fakt je ten, že málokomu dochází, že dát do kupy pomršenou věc po někom je mnohdy daleko náročnější tudíž dražší. Zdraví Jodr
|
_________________ Kouř po zapnutí ukáže cestu....
|
|
Návrat nahoru |
|
|