Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diskuze mimo mísu  »  Abritus(hlavně pro DIGIho)
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Abritus(hlavně pro DIGIho)

Autor Zpráva
vaha
Zaslal: čt duben 04, 2013 8:59 am Citovat
pozor abritus má asi nové zastoupení viz http://www.abritus72.cz/ Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: čt duben 04, 2013 9:14 am Citovat
Ta cena.... Ma 11T bez DPH a v ceniku je 300E za Basic.A jeste je to cenik Autocomsoftu Smile
Digi si smlsne.Jsou kamosi Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martin
Zaslal: čt duben 04, 2013 11:09 am Citovat
otázka zní komu to prodá mpps tam má v balení a popisem jako když to vyrábí oni což je samo zase jen klon galeto za 98tis si taky asi tuner z hospody nekoupí bdm obšlehlej klon od evc se sw cmd atd se divim že na ně ještě někdo nevlít Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: čt duben 04, 2013 11:28 am Citovat
jen taková perlička z dnešního rána pán chtěl odemknout CS na klimatroniku u A6 4F
citace:
tak to je dost to v audi si řeknou 1500 a ty .....? ten díl ale není kradený je z bouraného auta takže v pohodě žádná levota a proč zrovna taková cena jestli mě to mužeš vysvětlit?
DIGI-DELETED
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:43 am Citovat
martin napsal:
otázka zní komu to prodá mpps tam má v balení a popisem jako když to vyrábí oni což je samo zase jen klon galeto za 98tis si taky asi tuner z hospody nekoupí bdm obšlehlej klon od evc se sw cmd atd se divim že na ně ještě někdo nevlít Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

hele s tím nic neuděláš , ani s tím xtuningem a to z jednoduchého důvodu : pořád existuje spousta dementů kteří nevidí dál , než na okraj své vlastní peněženky.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Zaslal: pá duben 05, 2013 9:03 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
martin napsal:

hele s tím nic neuděláš , ani s tím xtuningem a to z jednoduchého důvodu : pořád existuje spousta dementů kteří nevidí dál , než na okraj své vlastní peněženky.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Zase na druhou stranu je docela sranda koukat se na protažený ksichty lidi co přijedou,potřebujou to dát do kupy,protože původní "tuner" se k tomu nehlásí a ty jim řekneš sumu a oni ale dyť to nestál tolik ani ten čip,to nedám a odpověď v klidu "to nedávejte já stim nejezdím a moje to neni Laughing "
Jodr
Zaslal: pá duben 05, 2013 13:21 pm Citovat
vaha napsal:

Zase na druhou stranu je docela sranda koukat se na protažený ksichty lidi co přijedou,potřebujou to dát do kupy,protože původní "tuner" se k tomu nehlásí a ty jim řekneš sumu a oni ale dyť to nestál tolik ani ten čip,to nedám a odpověď v klidu "to nedávejte já stim nejezdím a moje to neni Laughing "

Jo tak to mě připomělo dobu již dávno minulou, když zákazník řval na kolegu opraváře přes pult, že ta televize zase nejde a on s ledovým klidem opáčil, že jako co na něj řve, když mě doma televize funguje.... Nechybělo moc a zákazník byť kmet v letech ten pult bez odpychu přeskočil. Very Happy Very Happy

Fakt je ten, že málokomu dochází, že dát do kupy pomršenou věc po někom je mnohdy daleko náročnější tudíž dražší. Zdraví Jodr

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červenec 07, 2025 20:53 pm