Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » Radio Skoda |
Strana 3 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 |
|
Autor |
Zpráva |
jaro434 |
Zaslal: pá duben 03, 2015 5:05 am |
|
|
|
exotus ako sa nehnevaj ale som po operacii sedim doma tak sa snazim vyuzit ako sa da, nebudem sediet niekde v bare alebo pozerat tv. Odpovede typu kup druhe preco by som to mal robit? Je mi lepsie ked nieco co uz mam doma spojazdnim ako kupim nove. Chcel som sa len poradit a nie tu hrat machra 20r pesnicky!! Zato ze je kazetove neznamena ze to aj vyuzivam mam ho napojene na usb a je spojene cez mf volant a maxidot.
Ps ked nevies poradit tak tu nepis svoj nazor!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá duben 03, 2015 6:58 am |
|
|
|
jaro434 napsal: exotus ako sa nehnevaj ale som po operacii sedim doma tak sa snazim vyuzit ako sa da, nebudem sediet niekde v bare alebo pozerat tv. Odpovede typu kup druhe preco by som to mal robit? Je mi lepsie ked nieco co uz mam doma spojazdnim ako kupim nove. Chcel som sa len poradit a nie tu hrat machra 20r pesnicky!! Zato ze je kazetove neznamena ze to aj vyuzivam mam ho napojene na usb a je spojene cez mf volant a maxidot.
jaro máš mu napsat : chod do piče s davidom , u nás hrajem žbierka best of ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá duben 03, 2015 9:34 am |
|
|
|
jaro434 napsal: exotus ako sa nehnevaj ale som po operacii sedim doma tak sa snazim vyuzit ako sa da, nebudem sediet niekde v bare alebo pozerat tv. Odpovede typu kup druhe preco by som to mal robit? Je mi lepsie ked nieco co uz mam doma spojazdnim ako kupim nove. Chcel som sa len poradit a nie tu hrat machra 20r pesnicky!! Zato ze je kazetove neznamena ze to aj vyuzivam mam ho napojene na usb a je spojene cez mf volant a maxidot.
Až to budeš mít dobře vyčtený pak bude možnost ti poradit,tím začni!
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
jaro434 |
Zaslal: pá duben 03, 2015 10:01 am |
|
|
|
Ja sa tu nechcem natahovat a fore uz urcite nie, uz radio nabehlo. Eeprom bol v pohode len asi 5 krat za sebou mi zblbol pic kit ale uz vytiahlo data z eeprom a uz bezi. Dakujem za pomoc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|