| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » jakej program na upravu map ? |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| exotus |
Zaslal: so září 01, 2012 22:28 pm |
|
|
|
jirka.p napsal: daval jsem za to nemale penize :/ a tak se mi nechce platit jeste jim za to ze to upravujou  a tak si navic hrat se svojim autem  nejak to jit musi sakra 
To si vážně myslíš že si z tebe děláme prdel???
Tak neděláme,nejde to,koupil sis to a nenechal si poradit zrovna tak jako teď...
Už 3 na sobě nezávysle ti píšem tvé možnosti (kontaktovat dodavatele,mastera) a ty si meleš svoji
Sun wukong nemá podporu pro slave???
Nšjak nemůžu uvěřit že bys koupil wostrou verzi jen kvuli svojí káře
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jirka.p |
Zaslal: so září 01, 2012 22:52 pm |
|
|
|
|
| tak proste to nejde :/ zkusim v tejdnu zavolat do te firmy a uvidime co se bude dat delat. a jen kvul svoji ne. bylo to brane na firmu kvul chipu a DPF filtrum.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: ne září 02, 2012 8:46 am |
|
|
|
hehe , pověz nám co je to za firmu
nedavno jsem slyšel že nějaká česká firma "supernejlepšítuning-milionautnačipovanýchpoceleevropě" , si nechala udělat nějaký slavový flasher a ted objíždí servisy po cele republice a nabízí jim ten svůj slave s tím že si je pak do smrti zavazuje k odběru toho nejlepšího softwaru na celém světě.....
nejen v celé EU ale taky už expandují na východ , poněvadž v EU už je asi všechno načipované ....
asi se domluvim s nějakym afričanem po netu a udělám si zastoupení třeba v Kongu nebo v Zimbabwe.
bude to vypadat daleko světovější , aby si snad někdo nemyslel že jsem jen nějaká malá místní firma .
v Plzni lákali i oficialni Bosch servis na krásné prospekty ...
akorát nevím co by tam s tím dělali , poněvadž z vlastní zkušenosti vím , že oni napřed na tranzitu vymění vp44čerpadlo , pak ho vymění znovu a až pak se řeší jeho napájení ...
přitom stačí 12 v žárovka a testovací mezikus a za 10 minut je jasne kde je problem...
za chvíli se bude čipovat v každé vesnici , ona firma ani nepožaduje žádné zvláštní IQ , stačí aby dement uměl číst a psát ....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
|