Obsah fóra checksum.cz » Software » uprava map jaky soft? |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
exotus |
Zaslal: st srpen 01, 2012 9:13 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: http://www.hobbydiag.cz/profidiag/8-Kontakty
Jestli si dobře vzpomínám tak to je nějaká prasečí nemoc
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:17 am |
|
|
|
mně by spíš zajímalo jak vypadá dement co koupí v číně diag za 3000 a tady ho prodává za 3500 ...
je toho plné aukro , podle mně to jsou zoufalci co už neví jak by vydělávali , čím dál tím menší částky...
když spočteš , cenu tam , dopravu a tak dále , tak mi vychází zisk pár stovek na kusu ...
ale jak říkáš , není z toho ani kšeft ani zákazník ... pouze pokřivení trhu a pár stovek pro debila.
ale zase na druhou stranu : dvd plné sraček stažených z netu , náklady 10kč a prodej za 4980 , odpovědnost nulová...
to je možná lepší než čipovat
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:27 am |
|
|
|
Jo zname.Reknu castku, pan zacne menit barvy, a pak ze mu to udelaj levneji.
Kdejakej Loiza mu to nahraje China kabelem z DVD za par kacek, co dostal ke kabelu.
Pak prijede otravovat, ze mu to kouri, a pan co mu to upravil ,rika ze to musi sednout /zrejme se dival na clanky o jedne firme/
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st srpen 01, 2012 10:29 am |
|
|
|
vidíš a desítky takových lojzů se tady rozčilují že jim nikdo nechce pomoci ....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
guik |
Zaslal: st srpen 01, 2012 15:31 pm |
|
|
|
ok tak tohle nebrat
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st srpen 01, 2012 15:41 pm |
|
|
|
Vsak si to zkus, ale radsi si za to nerikej castku.Jsem par souboru z tohodle DVD zkusil jen tak nacist do editoru, a nic moc.
Jsou to stare data, kdy jeste upravci nevedeli co je vlastne co.Tak tam navalili cca 15 - 20 %, ono to asi
pojede.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
guik |
Zaslal: st srpen 01, 2012 21:53 pm |
|
|
|
no asi docasne poridim nejake mrdkojidni TDi edc 15 vylozene na experimentovani .....na to abych nekomu hodil do auta nejakou mapu a nechal si za to zaplatit a nespal s toho jestli to jeste jezdi nebo ne ...........hmmm to ee.....a nebo aspon nejakou filcku pro ruzne experimenty s ecu. Samozrejme za nazor typu: lojzo kup si to takove a takove auto s takovou ecu k tomu tento program s takovym kabelem a zkus si to a to....BUDU MOOOC RAD
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt srpen 02, 2012 8:22 am |
|
|
|
ok , kup si tedy třeba audi s edc17 , pak k tomu origo cmd , origo swiftec a začni experimentovat...
(cmd cca 6000 eur , swiftec cca 5000 eur ) , audi se dá sehnat levně v severních čechách nebo na kladně ....
a nebo si zajed na vrakoviště , tam je felicií dost , vyndej ecu , kup si programátor a pájecí stanici (to máš asi tak za desetinu výše jmenovaného , stáhni cracklé ecm z netu a můžeš taky začít .....
jo a pak ještě česko-romský slovník , abys mohl komunikovat se zájemci o tuning feldy...
tady odkaz : http://www.instaluj.cz/cesko-romsky-slovnik
dóóóbry dén pááánéééé , pjékně próóósím , nenačipujéétééé mi áááutooo ? zaplatíméééé , nebojtééésééé ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: čt srpen 02, 2012 14:49 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: ok , kup si tedy třeba audi s edc17 , pak k tomu origo cmd , origo swiftec a začni experimentovat...
(cmd cca 6000 eur , swiftec cca 5000 eur ) , audi se dá sehnat levně v severních čechách nebo na kladně ....
a nebo si zajed na vrakoviště , tam je felicií dost , vyndej ecu , kup si programátor a pájecí stanici (to máš asi tak za desetinu výše jmenovaného , stáhni cracklé ecm z netu a můžeš taky začít .....
jo a pak ještě česko-romský slovník , abys mohl komunikovat se zájemci o tuning feldy...
tady odkaz : http://www.instaluj.cz/cesko-romsky-slovnik
dóóóbry dén pááánéééé , pjékně próóósím , nenačipujéétééé mi áááutooo ? zaplatíméééé , nebojtééésééé ...
 CMD 6000e?? Nejake levne co, s TRICORE stoji 8000,- ecek bez DPH
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt srpen 02, 2012 17:52 pm |
|
|
|
to právě s nima musíš komunikovat pomocí toho slovníku co je v odkazu ..
pak dostaneš lepší cenu..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
servis.smol@email.cz |
Zaslal: čt srpen 02, 2012 19:33 pm |
|
|
|
Tak pánové , jsem jsi krásně početl ,,, a hezky od srdce jsem se zasmál - docela mě to i pobavilo v tomto parném dni
|
_________________ Trafo-pájka 100W , hasák - co jsem podle DIGIHO ukradl v kolbence , kladivo - koupený ORIGO !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
guik |
Zaslal: pá srpen 03, 2012 18:48 pm |
|
|
|
tak aspon k pobaveni to poslouzilo
|
|