| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Posouzení |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| anydraj |
Zaslal: pá květen 11, 2012 15:12 pm |
|
|
|
|
Asi jo, tohle forum je sice o tuningu, ale nikdo ti nerekne co je to za mapu.Nikdo nechce konkurenci.
Tak se s tim smir, a dalsi co tohle ctou, a sem tam se ptaji.
Bohuzel tak to je, a nikdo ti nerekne co je co.Delam to 13 let, a porad
jsem jeste nechopil EDC15.
To ze sem nekdo posle svuj vytvor, a ceka, se slovy, jsem to vytahnul zrovna z auta,,,
zde uspeje, tak moz u digi
Nic proti.
|
Naposledy upravil anydraj dne pá květen 11, 2012 15:18 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| d.oros |
Zaslal: pá květen 11, 2012 15:17 pm |
|
|
|
|
V pohodě,taky bych si svých vědomostí vážil a netrousil je jen tak po netu Já na to příjdu...baví mě to,takže budu zkoušet a zkoušet,až se to ukáže.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| anydraj |
Zaslal: pá květen 11, 2012 15:22 pm |
|
|
|
|
Taky jsem tak zacinal v 96, drzim ti palce, a hodne pevne nervy.Neni to jen tak.Otocis
klicem v zapalovani a ........treba nic.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| d.oros |
Zaslal: pá květen 11, 2012 15:29 pm |
|
|
|
|
Jj,když se to stane,tak si můžu nadat do pěkných ko.... a jet do práce autobusem
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| tomík |
Zaslal: so květen 12, 2012 20:42 pm |
|
|
|
|
klasika začneš v ecm a doděláš ve winols podle mě je to nejrychlejší...
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
| Návrat nahoru |
|
| marquee |
Zaslal: so květen 12, 2012 20:51 pm |
|
|
|
anydraj napsal: marquee napsal: tak to do auta nedávej, experiment není úplně blbě ale je vidět že jsi to myslím dělal ECM, nezkoumal jsem to do detailů, ale nějak by to jelo, ale jak říkám jsou věci které bych udělal jinak, prostě má to mouchy, ale proti tomu co se pohybuje na netu to zas tak zlé na první pohled není, ale jak říkám nezkoumal jsem to do detailů.
Ja fakt nevim, proc vsichni pomlouvaji ECM.Je to vyborny editor jednotek , jako kazdy jiny.
To, ze si tuner neumi dodelat ovladac, je jeho problem.
Pokud neni uplny pako.
Mám dojem že tu nikdo nepomlouval ECM, jen jsem konstatoval, že je to v něm dělané což jak vidno byla i pravda.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
| Návrat nahoru |
|
| d.oros |
Zaslal: ne květen 13, 2012 5:23 am |
|
|
|
|
Winols jsem zkoušel,ale nejsem moc zdatný angličtinář,takže jsem to vzdal.Ale čím víc začínám poznávat ECM,zdá se mi být v pohodě.Už jsem napsal i ovladač a 3D je najednou na světě Jdu bádat dál.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|