| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Kdo upraví mapu |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| djkenny |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 21:14 pm |
|
|
|
Nakrm to naftou a uvidis....pak tomu dej i trochu vzduchu a ono to pojede. A zkousej, a zkousej, a zkousej a pokud vis jak funguje motor tak se to naucis Utahnout sroubek umi kazdej, ale jen par lidi vi kterej. A ta rada je nejcenejsi, ne nejakej software nebo hardware. To si koupi kazdej.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martin |
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 8:46 am |
|
|
|
djkenny napsal: Nakrm to naftou a uvidis....pak tomu dej i trochu vzduchu a ono to pojede. A zkousej, a zkousej, a zkousej a pokud vis jak funguje motor tak se to naucis  Utahnout sroubek umi kazdej, ale jen par lidi vi kterej. A ta rada je nejcenejsi, ne nejakej software nebo hardware. To si koupi kazdej.
zakazník za co chcete 1000kč když jste to dělal 5 min?
opravář no 1kč za práci a 999kč za to že vím jak
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
| Návrat nahoru |
|
| ratafaak |
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 9:50 am |
|
|
|
|
martin napsal: djkenny napsal: Nakrm to naftou a uvidis....pak tomu dej i trochu vzduchu a ono to pojede. A zkousej, a zkousej, a zkousej a pokud vis jak funguje motor tak se to naucis  Utahnout sroubek umi kazdej, ale jen par lidi vi kterej. A ta rada je nejcenejsi, ne nejakej software nebo hardware. To si koupi kazdej.
zakazník za co chcete 1000kč když jste to dělal 5 min?
opravář no 1kč za práci a 999kč za to že vím jak 
klasika nic nove. idealne je ked sa stym akoze series aspon 3 hodiny a potom mu zavolas ze to ma hotove ... potom je spokojny a ty nemusis vysvetlovat ze peniaze nepytas za dotiahnutie skrutky ale za to ze vies ktoru skrutku dotiahnut ... obrazne povedane. je to smutne ale je to tak
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 12:17 pm |
|
|
|
to já se s tim neseru , stejně každej zákazník si hraje skorem na kamaráda a když už nic nepotřebuje taki je to jinak ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| m5668443578 |
Zaslal: ne leden 15, 2012 22:43 pm |
|
|
|
OndraMarkow napsal: Ahoj jsem zde nováčkem, přečetl jsem mnoho postů a for, dozvěděl jsem se spoustu rad a zkušeností ale i přes to vše si na úpravu mapy motoru netroufnu.. Protože nemám sčim porovnat úpravu a originál soubory.
Ono když to člověk nevidí na vlastní oči ten rozdíl mezi dvěma soubory tak pak se to těžko učí porozumět daným úpravám...
A proto se chci zeptat je zde někdo kdo by mi upravil mapu pro Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105K ????
Samozřejmě jsem ochoten za úpravu se nějak odměnit
díky moc Ondra - Teplice
Ondra si v topici na úpravu motoru netroufl. Po zaslání úpravy, zacal všemu rozumet k zaslání odměny se samo nemá. Moje blbost.
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: po leden 16, 2012 7:11 am |
|
|
|
tovíš , chce to trochu citu při výběru potencionální klientely ... ne každej kdo jako nováček potřebuje udělat čip , má v úmyslu za něj zaplatit ...
jednou Ondra , podruhý Tonda , a jestli on to nakonec nebude ten Jarda co "dělá ty čipy levně "
zítra se bude jmenovat Standa se "100% svým autem , co zrovna koupil"
jmen je v kalendáři dost ..
je divné v situaci , kdy jsou skoro v každém okresním městě aspon dva nalejvači s webem "extrasupertuning.xx
že se najdou lidé , kteří neví kde si nechat načipovat auto ...
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: po leden 16, 2012 9:38 am |
|
|
|
Každý dobrý skutek má být po zásluze potrestán...
Od začátku to byla levárna,člověk co tomu nerozumí se do toho nesere...
Stačí se mírně uklepnout na klavesnici a přidat do darmowé úpravy chybičku která takovému jako úpravci vylepčí reputaci,taková skoro funkční úprava s hláškou ŘJ vadná,nebo interní chyba rom není naškodu...
Pak že se tu nenajde člověk co poradí nebo pomůže,ochotě se meze nekladou,každý z nás se občas spálí,ale má to zas pozitivní stránku věci,příště si dáš o to větší pozor, a Ondroj držím palce a rád mu poradím...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: po leden 16, 2012 10:29 am |
|
|
|
to víš ono to spoustu lidí provokuje : nová lama s galettem a co kdyby si ode mně začla odebírat softy.....
nejaké mám tak mu zkusím napsat SZ a třeba se chytí ..
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: po leden 16, 2012 10:40 am |
|
|
|
No tak to je,nicméně už má 1. chip grátis a teď teprve začne platit,já mu fakt věřím
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: po leden 16, 2012 12:14 pm |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: to víš ono to spoustu lidí provokuje : nová lama s galettem a co kdyby si ode mně začla odebírat softy.....
nejaké mám tak mu zkusím napsat SZ a třeba se chytí ..  Presne... hold nekdo je nenazranej a rozesila upravy i prez net na auto co ani nevi v jakem stavu je..
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|