Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Dotaz
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Dotaz

Autor Zpráva
exotus
Zaslal: út listopad 15, 2011 17:13 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
To chápu,taky stálému zákazníkovi neřeknu pecku za byť jednoduchý úkon ale finančně zajímaví,když vím že se sbalí a pujde vedle,protože mu to tam udělaj o 500 miň,taky musím občas sklonit hřbet,ale pořád to nejde Wink posílám SZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
AEP
Zaslal: út listopad 15, 2011 17:15 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
klicnik1 napsal:
Ty jsi nějakej chytrej? O žádném cejchování jsem nikdy neslyšel. Jsem členem Cechu mechanického zabezpečení ČR. Používám techniku firmy WENDT,HPL a spol. Za druhé spolpracuji s Policii ČR (Policejní prezidium),HZS a hlavně provádím školení na toto téma. A hlavně tady píšeš o této tématice blbosti. Určitě se vyznáš v immo a diagnostice,ale víš kulový o otevíraní vozidel, bytů a zákonech ČR této tematiky. Takže problémy určitě čekat nemusím a vysvětlovat taky nic nemusím. V dnešní době je nějaký cejchování k hovnu, jelikož se všechno může každy objednat sám a hlavně profesionální zloděj je vždy o krok napřed.
No nevím jestli jsem chytrej asi moc ne, ale to je jiná kapitola. Zákony u nás neznají ani ti co je (tvoří ) , školení provádíš v zákonech nebo jak pracovat s čínským otvírátkem? Špatně jsem napsal připletlo se mi ( j ) za to se omlouvám! Ostatní je ze zkušenosti mého známého, v podstatě kolegy . ten s tím má problém do dnes. Používal nářadí ( neposvěcené ) cechem klíčařů , a nějakej lapka tvrdil že mu auta otvíral on a už se vezl ! A o otvírání bytů vím kulové, to máš pravdu ! jen mne zaráží ty ceny, kapacita jako se popisuješ a nevážíš si svojí práce ?? a času ?? nebo ses s tím narodil ?? A vymlouvat se na konkurenci , ta se zničí sama !!

Zaslal: út listopad 15, 2011 20:37 pm Citovat
Tak můj boj s konkurencí je jako když by nějaký obchod potravin bojoval s např. Kauflandem. Zatím májí výhodu že zde jsou několik let já zatím 6let. Nechci se chválit, oni maji sice výhodu skladu a financá, ale já mám zase šikovnější ruce/taky občas něco poseru/. Abych pravdu řekl, být v Cechu není žádna výhode, spíše je to povídání o ničem se zájmy větších firem. Tak zase našim zákonum se vůbec nemůžeš divit, vždyt ČR je banánová republika. Minulý týden jsem byl otevírat byt (nájemce neplatit za byt a nechtěl se vystěhovat) Policie řekla majiteli, že s tím nebude nic dělat a vyhodit majitel nemůže. Majitel si sehnal advokata a podle něj může vyhodit dlužníka a zadržet mu věci, krome pro osobní potřeby, muže majitel zadržet do doby než zaplatí dluh. tak nájemci šli v 20 hodin na ulici je s taškou věcí. advokat to Policii vysvětlit tak že čuměli. Tak jem trochu odbočil od tematu. Jinak jsem se s tím nenerodil, jelikož zase tak uplne dobrej nejsem a kapacita už vůbec. Nevýhoda je že kolem tohoto oboru jak immo tak odemkání všelajíc lidi, kteří si myslí že něco koupí a pujdou loupit. Neříkam že taky jsem nepřišel do styku se nějakým ex zlodějem (třeba i který možná loupí) někdy se dozvíš i nějake info.. člověk si zase musí uvědomit jestli mu stojí se stýkat zneužít znalosti k trestné činnosti a pak si zničit život a v podstatě zničit celé podnikaní. No trochu jsem se rozepsal a v podtstě o uplně jinem tématu. Surprised
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
klicnik1
Zaslal: út listopad 15, 2011 20:46 pm Citovat
školením spíše hasiče jakou používat techniku apd. Když jsem videl jak hasiči otevírají Fabii, ktera je zamkunta na SAFE lock balonkem a drátem, tak jsem koukal.Ta cihla by byla jednoduší a udělá i méně škody. Oni zase jsou radi, že jim někdo poradí a naoplatku zase davaji mě nějake otevirani ke kterým nemohu jezdit to samé Policie zase dáva za to že jim občas udělám posudek na vloupačku ap.
AEP
Zaslal: út listopad 15, 2011 21:25 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
vidíš jak ses krásně rozepsal ! a ted stačí když na tebe někdo ukáže prstem!! a nepomůže nic ! a už se vezeš! jasně je to prokazování, atd. ale mooc pěkně ti to zničí život na pár let! a pak si řekneš stálo mi to za těch 690 korun dělat klíč ??

Zaslal: út listopad 15, 2011 21:57 pm Citovat
AEP napsal:
vidíš jak ses krásně rozepsal ! a ted stačí když na tebe někdo ukáže prstem!! a nepomůže nic ! a už se vezeš! jasně je to prokazování, atd. ale mooc pěkně ti to zničí život na pár let! a pak si řekneš stálo mi to za těch 690 korun dělat klíč ??

prý se u nás bude zakládat pobočka Cechu lupičů aut , abritus72 bude prezident Laughing
mělo by to sidlit na Bulharske ambasádě Mr. Green Mr. Green

Zaslal: st listopad 16, 2011 9:25 am Citovat
Bulhaři jsou dobrý...jak v immo tak planžetách... Cool
DIGI-DELETED
Zaslal: st listopad 16, 2011 11:53 am Citovat
klicnik1 napsal:
Bulhaři jsou dobrý...jak v immo tak planžetách... Cool
to jo , a co teprve matička RUS , to je chozrasčot ... Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina