Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Klony diagnostických káblov - aké sa oplatí kúpiť ?
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Klony diagnostických káblov - aké sa oplatí kúpiť ?

Autor Zpráva
vita_k
Zaslal: út prosinec 20, 2011 14:02 pm Citovat
Kdyz bych to chtel delat ve velkym, tak nebudu o nicem levnem uvazovat. Ale kdyz to budu potrebovat 2x za rok na vlastni karu nebo pro znameho a vysvetlim mu vsechny mozne prusery, tak nema cenu kupovat orig kabl. Jestli by na to nekdo mel nervy, tak by si zadelaval na pru*er.

Zvlast kdyz by za nim stal nekdo, kdo jezdi s q5, to byvaj zvlastni typy nekdy Smile

BTW nevedeli byste o "gallettu" na Ford Focus 1.6 80kW EDC16C34 (to je moje kara). Uz nema DPF a ja bych rad videl, jestli se na tom, co provedli ve firme neda jeste neco zlepsit. Bohuzel opravdu nechci original, ale neco co by "mohlo" fungovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: út prosinec 20, 2011 14:48 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
ratafaak napsal:
exotus napsal:

PS: mám recepturu na BECHEROVKU pošlu všem kdo si o ní řeknou Wink

Ten recept na bechera znie lakavo Very Happy posli cez SZ

Rád bych poslal všem,ale zrovna mi kleklo PC tak jestli to někdo má tak to sem dejte,jinak mám zkažený vánoce Mr. Green
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ratafaak
Zaslal: út prosinec 20, 2011 21:10 pm Citovat
exotus napsal:
ratafaak napsal:
exotus napsal:

PS: mám recepturu na BECHEROVKU pošlu všem kdo si o ní řeknou Wink

Ten recept na bechera znie lakavo Very Happy posli cez SZ

Rád bych poslal všem,ale zrovna mi kleklo PC tak jestli to někdo má tak to sem dejte,jinak mám zkažený vánoce Mr. Green

KUA chlape pripoj galletto na HDD pripadne cez BDM a urob recovery ... ved to je brnkacka Very Happy pokial viem GALLETTO VIE RECOVERY Very Happy
paja
Zaslal: st prosinec 21, 2011 7:42 am Citovat
vaha napsal:
morose napsal:
smotávání je svinstvo a mnohde již nelgální at je to klonem nebo originalem

srandisto Laughing
No jenom se nesměj mám kamarada v německu kterej to děla 20let a dneska je ve vazbě a čeká na soud obstavenej majetek ,odposlechy tel.atd...kdyby to tady fungovalo jako tam tak se smat nebudeš Wink
DIGI-DELETED
Zaslal: st prosinec 21, 2011 8:07 am Citovat
copak pálilo ho v čechách dobré bidlo ???
přeci v německu už je to pár let problém , a místní simírové mají spoustu času na sledování takovýchto .....
co já vím trak už pár firem na budíky přesídlilo do holandska ...
Wink

Zaslal: st prosinec 21, 2011 8:09 am Citovat
On se tam narodil a žije tam pamatuju když mě ukazoval jak se stačí Fiat Tipo ale to už je pár let Laughing
DIGI-DELETED
Zaslal: st prosinec 21, 2011 8:20 am Citovat
ty ale to už je pár let , co se to nesmí , pokud vím tak 5 nebo 6 roků možná víc
to mi přijde jako ti vietnamci , co tady pěstujou trávu , na strach si asi každý po čase zvykne , obzvláště pokud se nic neděje..... Laughing Laughing Laughing

Zaslal: st prosinec 21, 2011 8:37 am Citovat
No až se nám začnou zahřívat telefony a baterka bude rychle slabnout o chrastění ani nemluvim tak to bude jasné ale ono to sem dojde --kava dopitá jdu něco dělat,takže si všude lepte a pište že stačíte tachometry ,immo atd .snad ty co to sledujou přehlidnou zrovna tu vaší reklamu Very Happy Very Happy Very Happy ještě že to nedělam a neumim P.
DIGI-DELETED
Zaslal: st prosinec 21, 2011 11:38 am Citovat
a ten vagprog co jsi prodával jsi měl na co ? na diagnostiku ?
Laughing Laughing Laughing

Zaslal: st prosinec 21, 2011 11:40 am Citovat
Neber všechno doslova Laughing
DIGI-DELETED
Zaslal: st prosinec 21, 2011 12:07 pm Citovat
neboj Wink

Zaslal: út březen 06, 2012 22:32 pm Citovat
Prosím ťa nestraš tu nováčikov hlúposťami .Rozdiel v hardware medzi klonom a originálom nie je žiadny tzn. že ide o naprosto 100% kopiu kábla .Každý novší kábel obsahuje procesor PIC,ATMEL v ktorom je obslužný softwér+ licencia .Problémom je že číňani davajú do káblov rovnaké seriové číslo Ak sa dostane k tomu číslu napr firma rosstech (pri Update)v ďalšej verzii software je na blackliste a VCDS okamžite maže procesor v kabli. Inak všetky servisy začínajú s klonmi samozrejme keď zarábaš postupne všetko legalizuješ tak funguje cca 90% firiem . Väčšina ľudí nemá aby zariadila komplet servis CASH. Pokiaľ máš IQ aspoň 80 tak ako prvé si treba urobiť zálohu s čím robíš eeprom,flashky ,prípadne kto si nepametá nejaký ten printscreen aby vedel kde čo bolo v akom stave.Keď vymažem celé budiky a mám zálohu nie je žiadny problem to flashnúť späť buď cez kábel alebo cez clip. Ps:Nemyslím že to môže uškodiť že si ľudia kupujú klony káblov,aj tak väčšina ľudí využije cca 10% pretože nemá dostatok informácii-času čo pozerať kde pozerať, čím pozerať nemajú výbavu takže je im to k HOVNU a ak niečo poserú musia prísť za takým čo vie a budú platiť.
mike76
Zaslal: st březen 07, 2012 8:22 am Citovat
cumelsk napsal:
Prosím ťa nestraš tu nováčikov hlúposťami .Rozdiel v hardware medzi klonom a originálom nie je žiadny tzn. že ide o naprosto 100% kopiu kábla .Každý novší kábel obsahuje procesor PIC,ATMEL v ktorom je obslužný softwér+ licencia .Problémom je že číňani davajú do káblov rovnaké seriové číslo Ak sa dostane k tomu číslu napr firma rosstech (pri Update)v ďalšej verzii software je na blackliste a VCDS okamžite maže procesor v kabli. Inak všetky servisy začínajú s klonmi samozrejme keď zarábaš postupne všetko legalizuješ tak funguje cca 90% firiem . Väčšina ľudí nemá aby zariadila komplet servis CASH. Pokiaľ máš IQ aspoň 80 tak ako prvé si treba urobiť zálohu s čím robíš eeprom,flashky ,prípadne kto si nepametá nejaký ten printscreen aby vedel kde čo bolo v akom stave.Keď vymažem celé budiky a mám zálohu nie je žiadny problem to flashnúť späť buď cez kábel alebo cez clip. Ps:Nemyslím že to môže uškodiť že si ľudia kupujú klony káblov,aj tak väčšina ľudí využije cca 10% pretože nemá dostatok informácii-času čo pozerať kde pozerať, čím pozerať nemajú výbavu takže je im to k HOVNU a ak niečo poserú musia prísť za takým čo vie a budú platiť.

este si zabudol doplnit ze medzitym doje..u ceny .....pretoze co im ide spravia za dvacku ....
spustu klonov som si musel dorobit/ opravit sam ..... original nie...cim to asi bude
stres3d
Zaslal: čt květen 10, 2012 20:43 pm Citovat
optimalni na diagnostiku starsich aut je klasickej kabel z aukra za 100-300kč + vag 304. pokud chces i na novejsi tak VAG106 - ale vzdy pouzit jen sw co je ktomu jinak zkurvis kabel
vaha
Zaslal: čt květen 10, 2012 20:46 pm Citovat
tady dnes padají samí moudra Laughing Laughing Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 20, 2025 9:32 am