ty peníze jsou investice do kterých je zahrnutý i kdysi dávno vývoj vagprogu který jsem začal dělat s martinem hinerem z firmy secons ltd. tenkrát jsem na začátek koupil a dodal panely přístroju a ecu motoru v takovém množství že to nikdo z vás pohromadě neviděl cca 400 ecu motoru a asi 350 budíků někde bych ještě vyhrabal seznamy dodávek vše nové a nepoužité immo bypass byla taky rána a to jsou části celkových investic do vybavení. v současné chvíly dávám dohromady motorovou brzdu (motorovou stolici) na testování vznikla potřeba ladit rotaxy na ruzné podmínky takže komplexní záležitost na míru a to je jen v návrhu 200tis konečné parametry by měly být max 1500nm a 2000hp a možnost změny teplot okolí 0-50 stupnu a změna atm tlaku o 200mba takže konečnou částku zatím nevím takže naházet do svojí práce 3 mil za deset let? to není problém jo a deset let mě to živý a nemám to jako vedlejšák. a končím tuhle debatu prootže se nemusím nikomu z vás zodpovídat jak a co.Je tu pár lidí co vím že tuhle práci perfektně umí a taky se s ní ukáží takže digi-deleted a jiní ukažte co umíte a pak zkoumejte ty druhé.
prosím admina aby tuto debatu uzavřel díky.
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory

Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.