Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  PROSIM POMOZTE MI PROSIM
 Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

PROSIM POMOZTE MI PROSIM

Autor Zpráva
marquee
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 11:32 am Citovat
No a co? Tak jsem se chtěl zbavit dvou jednotek. Narozdíl od jiných tady nepomlouvám ostatní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
djrjay
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 12:52 pm Citovat
marquee napsal:
No a co? Tak jsem se chtěl zbavit dvou jednotek. Narozdíl od jiných tady nepomlouvám ostatní.

Vsetko je OK.
Ale nemyslis ze 3mil.korun je nejako vela?
Sam dobre vies ze malokto ma vsetko origo a tiez to nestoji take prachy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin
Zaslal: pá prosinec 10, 2010 13:38 pm Citovat
ty peníze jsou investice do kterých je zahrnutý i kdysi dávno vývoj vagprogu který jsem začal dělat s martinem hinerem z firmy secons ltd. tenkrát jsem na začátek koupil a dodal panely přístroju a ecu motoru v takovém množství že to nikdo z vás pohromadě neviděl cca 400 ecu motoru a asi 350 budíků někde bych ještě vyhrabal seznamy dodávek vše nové a nepoužité immo bypass byla taky rána a to jsou části celkových investic do vybavení. v současné chvíly dávám dohromady motorovou brzdu (motorovou stolici) na testování vznikla potřeba ladit rotaxy na ruzné podmínky takže komplexní záležitost na míru a to je jen v návrhu 200tis konečné parametry by měly být max 1500nm a 2000hp a možnost změny teplot okolí 0-50 stupnu a změna atm tlaku o 200mba takže konečnou částku zatím nevím takže naházet do svojí práce 3 mil za deset let? to není problém jo a deset let mě to živý a nemám to jako vedlejšák. a končím tuhle debatu prootže se nemusím nikomu z vás zodpovídat jak a co.Je tu pár lidí co vím že tuhle práci perfektně umí a taky se s ní ukáží takže digi-deleted a jiní ukažte co umíte a pak zkoumejte ty druhé.
prosím admina aby tuto debatu uzavřel díky.

Přidat nové téma   Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po duben 13, 2026 13:49 pm