Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Budíky Jaeger megane II O3 93C56
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Budíky Jaeger megane II O3 93C56

Autor Zpráva
Harry
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:28 am Citovat
To ne,neuměl jsem všechno hned,ale přijde mi to vtipný,že jeden den netušíš,jak vyčíst eeprom,a za týden už řešíš 100x složitější věc,jako je procesor a ještě takovejhle nestandartní a dokonce přes ISP.
Nereju do toho,že se chceš něco naučit,to se naopak cení,jen mi to přišlo vtipný,jestli jsem tě naštval-omlouvám se Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robin
Zaslal: čt červen 17, 2010 6:46 am Citovat
Taky se na to chystám ,ale není čas manželce jsem koupil Megana II a ona chce do těch pár
hlášek češtinu,kdyby už měl někdo vyřešené tak bych přivítal. Smile
Matias
Zaslal: čt červen 17, 2010 7:24 am Citovat
Harry,

nenaštval. Já nejsem nasírací. Smile No já vím že to je mnohem složitější věc. Ale něco jsem pochytil na mcu a něco mi poradil pán od kterého jsem mcu kupoval. Interface a pinouts mám na prog isp těhle mcu. No chtěl jsem si nechat udělat redukci na prog s patící. Ale maník mě od toho zrazoval že to není dobrý a že to nepoužívají a že to dělají jen v isp. A to jsem ráno toho švába narychlo z desky sundal. A odpoledne jsem ho dával zpět a zkoušel. Ale neměl jsem moc času.

Robin,

no právě proto to řeším a chtěl bych to komplet do čj. Ale ne přepisem jazyka, ale dát tam nový, nebo některý vykopnu. Na co mi je španělština.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Matias
Zaslal: st květen 18, 2011 19:19 pm Citovat
Ahoj kluci,

nemáte někdo výpis na Meg II budíky kde je nastavená AJ a tempo? Jedná se o Visteony s 93C56 jen s horním displejem a na otevřené dveře je jen prosvětlená folie s autem.

Nejde mi teďka Clip, pořád mi háže ře se aktualizuje fw sondy, ale nic se neděje. A to jsem dělal jedno auto ten den a ok, pak jsem dělal druhý a prd. A to jsem i přehodil datum zpět.

Km jsou jedno, ty si nastavím

Díky moc
Robin
Zaslal: čt květen 19, 2011 7:05 am Citovat
Clip china- jedině nový FW do flash jinak se ti bude chtít aktualizovat až do smrti Wink
Matias
Zaslal: čt květen 19, 2011 9:31 am Citovat
A nemáte někdo náplň? Smile
Matias
Zaslal: pá květen 20, 2011 17:40 pm Citovat
Tak už se poštěstilo. Smile Dneska jsem ráno dělal scendu I poface a vše ok. Tak jsem hned běžel do svojeho meg a chyba multiplexu. A o několik hodin později vše ok. Tak jsem z toho jelen. Sad No ale hlavně že jsem udělal co jsem potřeboval.

Robine, už jsi vytáhl data z Fujitsu na desce? Čekám na nabídku od jednoho typa na redukci na beeproga, protože Elnec je za raketu. A to s nejistým býsledkem jen tak nedám.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so únor 07, 2026 17:08 pm