| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Nec vdo |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| jirka.diagnostika |
Zaslal: po duben 01, 2013 9:16 am |
|
|
|
|
| Ale ja klic dodelam treba 8 ale vypnu zapnu a oni se smazou a objevi se prave jako ze ceka na klice ale kdyz vemu celou eeprom z novej a udelam znich uplne nove chci je nahrat tak nejdou kdyz prepisu rucne vsechni immo data tak se stane to same myslim ze je to nejaka picovina v nec vemu nepouzite budiky online nahraji a jede neco mi to vzdy smaze jedine co mi jde do hlavy ze zustanou proste vyset odemcene a nehnes snima a muzes do nich psat co chces kdyz prepisu ten stav klice treba 22 objevi se stav tacho na prvni pohled budiky funkcni bez zavad ale klice fffffff vsechny 24c32 jeste rucne dohromady tak trochu dam ale 24c64 opravdu ne
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Okura |
Zaslal: po duben 01, 2013 13:21 pm |
|
|
|
|
ty klíče jak programuješ?
oficální cestou nebo z dumpu a zapíše zpět s ID?
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
| Návrat nahoru |
|
| jirka.diagnostika |
Zaslal: po duben 01, 2013 18:36 pm |
|
|
|
|
| nejcasteji id damp comander ale kdyz se stane tohle nejde ani vasilem ale jak rikam delaji to jen nove roky maxidoty jak ori pres odis nebo mne comander vag tacho mi na to pise zajimavou vec ze budiky se nachazi v ucicim modu a tak at vlozim id48. vasil napise ok klic prizbusoben vse se tvari ok ale zapnes vypnes nebo reset a je to bez klicu vsechni pozice smazane a na budiku sviti treba 1-1 pokud prihraju comanderem primo do vypisu naskoci 1-2 pokud dalsi tak 1-3 proste konfigurace se mneni a budiky o tom vedi ale klice furt ffffffff po kazdem restartu do restartu jsou na svich pozicich myslis ze ten nec to muze delat nejaka ochrana nebo crc?
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vaha |
Zaslal: út duben 02, 2013 6:43 am |
|
|
|
|
jirka.diagnostika napsal: nejcasteji id damp comander ale kdyz se stane tohle nejde ani vasilem ale jak rikam delaji to jen nove roky maxidoty jak ori pres odis nebo mne comander vag tacho mi na to pise zajimavou vec ze budiky se nachazi v ucicim modu a tak at vlozim id48. vasil napise ok klic prizbusoben vse se tvari ok ale zapnes vypnes nebo reset a je to bez klicu vsechni pozice smazane a na budiku sviti treba 1-1 pokud prihraju comanderem primo do vypisu naskoci 1-2 pokud dalsi tak 1-3 proste konfigurace se mneni a budiky o tom vedi ale klice furt ffffffff po kazdem restartu do restartu jsou na svich pozicich myslis ze ten nec to muze delat nejaka ochrana nebo crc?
A když nahraješ zálohu eeprom tak to udělá co?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|