Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  Necprocesor(UPA nebo Nec programátor)
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Necprocesor(UPA nebo Nec programátor)

Autor Zpráva
Josefga
Zaslal: čt květen 19, 2022 20:43 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
Zdravím potřebuji přehrát NEC up780973 můžete někdo v okolí Mladé Boleslavi nebo Hradce Králové.
Moc by mi to pomohlo. Samozřejmně zadarmo to nechci
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Josefga
Zaslal: pá květen 20, 2022 22:07 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
No tak díky, to vypadá, že nikdo v Královéhradeckém a Středočeském kraji nemá Upa programátor nebo Nec programátor. Čekal jsem víc.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Josefga
Zaslal: po květen 23, 2022 18:20 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
koukám, že si tady povídám sám.Rozšiřuji oblast ve čtvrtek nebo pátek jedu na Moravu.Tak po cestě můžu někde stavit .Byl by někdo ochotný.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Domio
Zaslal: út květen 24, 2022 6:59 am Citovat
Založen: 14.6.2020 Příspěvky: 77 Bydliště: Severní Čechy
Objasni situaci, ono na termín teď hned a na počkaní, jen tak nikoho neseženeš.

_________________
Servis Arrow Panelu přístrojů, motorové jednotky, Radio, Navi, parkovací asistent. Pro vice info SZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Josefga
Zaslal: út květen 24, 2022 12:31 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
jde o tacho peugeot 307 cc sagem ,kde kamarádovi nějakej "mechanik" vyměnil rosypanou bsi , a tacho si načetlo 350000 km s této bsi která stejně byla nekopatibilní .Původní bsi jsem spároval a upravil km zpět na původní hodnoty ale potřebuju i tacho budíky mám napinované ,ale jsem bohužel koupil china adaptér na nec procesory ak UPa programátoru a ten nechodí .takže otázka 10 min stáhmout eprom data z budíku opravit a vrátit zpět.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
anydraj
Zaslal: út květen 24, 2022 13:34 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2744
UPA to v onboard neumi
To umi NEC programer od ETL
Jak jsi to zapojil ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josefga
Zaslal: út květen 24, 2022 13:58 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
podle neo4. má to umět podle MHauto to umí. není problém ho odfouknou pokud by bylo třeba připravím ,ale nemám pcb pro naprogramování a letovat na drátky to nechci asi bych utrhl nožičky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
anydraj
Zaslal: út květen 24, 2022 14:06 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2744
NYO4 ma zapojeni pouze pro NEC od ETL
Tak ted nevime, co a jak jsi pripojil
Bych ti i pomohl, malo info
Vyfot zapojeni co mas
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josefga
Zaslal: út květen 24, 2022 14:16 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
teď je to zapojené podle MHauto a DigitalKaos je tam jen jedna změna nemusí se nezvedávat pin a prý to funguje na UPa



IMG_20220524_151045.jpg
 Komentář:
 Velikost:  3.67 MB
 Zobrazeno:  116 krát

IMG_20220524_151045.jpg



307 MCU NEC tacho upa ok.jpg
 Komentář:
 Velikost:  373.53 kB
 Zobrazeno:  125 krát

307 MCU NEC tacho upa ok.jpg


Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
anydraj
Zaslal: út květen 24, 2022 14:27 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2744
Na MHH je smecka blbecku (ne vsichni samozrejme), never vsemu co napisou.
Tohle zapojeni je pro NEC ETL
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josefga
Zaslal: út květen 24, 2022 14:32 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
je tam i poděkování že to na Upa programátoru funguje tak jsem myslel že jo i v názvu souboru je UPA OK
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Josefga
Zaslal: st květen 25, 2022 12:55 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
tady je odkaz podle něj to funguje na UPa programátoru
https://www.digital-kaos.co.uk/forums/showthread.php/216813-Peugeot-307-with-sagem-T5-1-NEC-dash-and-valeo-eep-95160/page4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
maros4341
Zaslal: st květen 25, 2022 14:19 pm Citovat
Založen: 23.2.2007 Příspěvky: 649 Bydliště: Michalovce,SK
vieme to urobit, ak to nie je uz velmi dodrbane
Samozrejme ak to nie je k nam daleko

_________________
maros
Rozumieme Vášmu autu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Josefga
Zaslal: st květen 25, 2022 14:37 pm Citovat
Založen: 9.7.2013 Příspěvky: 34
No Michalovce mámtrochu z ruky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Elektrik
Zaslal: út květen 31, 2022 22:35 pm Citovat
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 70
Můžu potvrdit, že UPA orig na tohle funguje naprosto normálně....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po srpen 08, 2022 16:39 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.