Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Tlačítko otev.kufru interier nefunguje superb 2
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Tlačítko otev.kufru interier nefunguje superb 2

Autor Zpráva
fialamala
Zaslal: pá březen 15, 2019 15:26 pm Citovat
Založen: 15.3.2019 Příspěvky: 6 Bydliště: Severní morava
Zdravím.Nefunguje mi na superb 2 2012 tlačítko u ř.páky v interieru.Ostatní tlačítka fungujou.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné ověřené tlačítko,taky bez výsledku.Nemá někdo nějaký nápad?Ještě jsem zjistil že při zamknutí v autě tlačítkem na dveřích, se už neodemnu tím samým ,ale jenom tlačítkem na klíči.Ještě poznámka auto má kessy.Popř,je tady machr ze severu moravy co by se na to podíval?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: so březen 16, 2019 8:39 am Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 223 Bydliště: Michalovce
Zmena sw v jednotke na starsiu verziu.
Ty tam mas uz novsiu versiu pravdepodobne.
Aky rok auto?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fialamala
Zaslal: so březen 16, 2019 12:07 pm Citovat
Založen: 15.3.2019 Příspěvky: 6 Bydliště: Severní morava
2012
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: so březen 16, 2019 18:35 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 223 Bydliště: Michalovce
Vzpery-motory mas hrube alebo uz tenke ?
Tenke cca 3cm, hrube cca 6cm?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fialamala
Zaslal: ne březen 17, 2019 6:31 am Citovat
Založen: 15.3.2019 Příspěvky: 6 Bydliště: Severní morava
Neni to facelift.Je to starší model.Vzpery jsou hrubé první co se dávali.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: ne březen 17, 2019 18:33 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 223 Bydliště: Michalovce
Mal som Superb2 Scout 2013.
V autorizaku mi pri serv.prehliadke pri 10.000km vymenili zadne vzpery na kapote za tensie ako zvolavaciu akciu.
Vtedy mi nahrali aj novsi sw do RJ zadnej kapoty. Odvtedy mi prestal reagovat ten gombik pri rychlostnej pake. Kodovanim/prisposobenim som skusal vsetke mozne varianty, bez uspechu..
Downgrade sw samozrejme nevedia ani nemozu v autorizaku, Odis ich nepusti..
Odvtedy bohuzial len cez zadne madlo sa otvaral kufor, aj zatvaral.
Update koli bezpecnosti, aby si otvorenim kapoty niekomu neublizil vzadu vozidla.
Auto som predal pred 2rokmi, uz som to dalej neriesil Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
fialamala
Zaslal: ne březen 17, 2019 19:08 pm Citovat
Založen: 15.3.2019 Příspěvky: 6 Bydliště: Severní morava
No,auto je čerstvě dovezeno,takže tady ta možnost je.Děkuji za odpovědi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Erko
Zaslal: ne březen 17, 2019 20:54 pm Citovat
Založen: 26.8.2018 Příspěvky: 35
A ja mám iba jeden dotaz.
A ako to ďalej potom akože rieši autorizák, keď zákazníkovi to pred tým išlo a po oprave resp. upgrade sw je dané tlačídlo nefunkčné ?
Na to sa nevzťahuje už záruka ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: ne březen 17, 2019 22:29 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 223 Bydliště: Michalovce
Tak ako vsetko co treba utajit, akoze update k lepsiemu...
Ved o tom je predsa update nie???
Ako aj dielesgate Very Happy

Len ten mechanik v autorizaku stlaci "5krat" enter a ani nevie co bude nasledovat. Ma to vo vykone prace.
Urobil update, to od neho ziadal nadriadeny.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Erko
Zaslal: ne březen 17, 2019 22:44 pm Citovat
Založen: 26.8.2018 Příspěvky: 35
Ako jasné to chápem, mechanik si urobil iba svoju prácu, ale čo ďalej potom.
Lebo servis sa väčšinou riadi motom zatajovať, zatajovať a zatajovať a robiť zo zákazníka debila.
Je to čiste iba filozofická otázka Smile Lebo mám jeden príbeh, ale je to na iné vlákno a dlhšie písanie.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mirodj2
Zaslal: ne březen 17, 2019 22:49 pm Citovat
Založen: 8.6.2011 Příspěvky: 223 Bydliště: Michalovce
Pracoval som v autorizaku 6rokov kedysi.. Zazil som tu sposobilost poniektorych.
Doslova ti staci vediet na aute vymenit olej, pneumatuky... a mas trvaly pracovny pomer tam..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
!!!SLÁVEK!!!
Zaslal: pá březen 20, 2020 21:07 pm Citovat
Založen: 7.3.2014 Příspěvky: 8
fialamala napsal:
Zdravím.Nefunguje mi na superb 2 2012 tlačítko u ř.páky v interieru.Ostatní tlačítka fungujou.Přispůsobení dle vcds je ok.Vyzkoušel jsem i jiné ověřené tlačítko,taky bez výsledku.Nemá někdo nějaký nápad?Ještě jsem zjistil že při zamknutí v autě tlačítkem na dveřích, se už neodemnu tím samým ,ale jenom tlačítkem na klíči.Ještě poznámka auto má kessy.Popř,je tady machr ze severu moravy co by se na to podíval?


už jsi to vyřešil?
z víka ti to funguje a od řadící páky nefunguje ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne duben 05, 2020 23:49 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.