Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  VAG-COM 12.12.0 cz
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

VAG-COM 12.12.0 cz

Autor Zpráva
j.mcg
Zaslal: st srpen 06, 2014 15:57 pm Citovat
Založen: 29.10.2011 Příspěvky: 38
rumpel napsal:
kluso napsal:
jak jsem ti už psal,ten link jsem tam dal ironicky,je jasné že to chceš zadarmo a na svoje auto
ale tady je spousta blců kteří si koupili origo a je to jejich práce takže proč by ti měli radit jak vše udělat sám a hlavně nikomu nic nezaplatit ?
Ale aby jsi neřekl tak,ANO po menší úpravě jde do tvého kabelu dát cz


dakujem za odpoved len to som chcel vediet. a kabel uz ide aj s cz softom spravil som si to sam dakujem za tu obrovsku ochotu.

Hod odkaz na stažení VCDS 11.11.2 cz dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: st srpen 06, 2014 16:04 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2770
A naco ti to bude?Klon to smaze, neboj.
posledni cz co chodi je 10.6.4 .O novejsi nevim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sayllo
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:19 am Citovat
Založen: 5.5.2012 Příspěvky: 339 Bydliště: France
A ja si osobne myslim ze uz lezi v sufliku aj stou super cz verziou Very Happy Ja som si klon namutoval na 3 jazyky, zobralo mi to dost casu, necudujem sa ze ti kazdy odpovie takto. Inak original som kupil od p. Sv, asi pred 3mi rokmi, v servise ho mam dodnes bez jedineho problemu.

Mozem poskytnut napríklad kompletnu sadu s FR jazykom, rozbal si CZ a EN, vytiahni si kabel do PC a ked budes trochu dumat, zistis ze sa tam az tak vela ,,veci,, nemeni, aby to slapalo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sayllo
Zaslal: čt srpen 07, 2014 3:34 am Citovat
Založen: 5.5.2012 Příspěvky: 339 Bydliště: France
Pri tom neskutocnom mnostve cinskej pliagy, co vie veci celkom posrat, sa ani nedivim ze na tuto temu nechce takmer nikto nadhodit nic. Kto si dnes nieco kupi a investuje peniaze do skutocnej diagnostiky a overených zariadeni, vôbec sa nebude bavit.

Mam origo VAS PC, 19. Taktiez mi chodia aj na CD aktualizacie az do schránky na brane, pritom staci tak malinko, aby si rozchodil aj cinsky hnily klon V18 s najnovsimi aktualizáciami a takmer vsetky jazykove verzie, ale tak to by bol asi iny debil co by to len tak natrel tu na okno.

Kup si este jednu cinu 12xxx v cz. Zalohuj si cely kabel, atmega, eeprom a gal, resp atf16vx, nahraj do EN ciny a chodis. Kabel mas do rezervy a ozivis klony polke svetu Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FandaTDI
Zaslal: čt srpen 07, 2014 12:20 pm Citovat
Založen: 28.6.2010 Příspěvky: 289
Nemluvě o tom, že pokud se tomu chce člověk věnovat trošku seriózněji, tak i s origo cz verzí zjistí, že bez angličntiny, ap. je i s celou slavnou podporou v 3,14či ... Wink ... ale aspoň se nemusí bát, že si šňůru různejma verzema VAGu umrtví a má možnost Bety, i když mi dodneška ani nikdo z R-T nebyl schopnej vysvětlit, proč jsou v některejch starších verzích (myslim, že zrovna v 10.něco jsem to viděl) obsáhlejší (/kompletnější/ větší počet) labelů a datasetů ... v původních .lbl by to problém nebyl, ale ty kódovaný už si člověk "normálně" nezkontroluje, příp. neupraví, ani když pronikne do toho přesměrovávání ... Na jednu stranu bych byl pro, ať si za svym kódováním teda stojej, kdyby to fungovalo, ale na druhou stranu to asi nefunguje tak, jak prezentujou (možná jim to přinese krátkodobě víc peněz, ale aby díky celýmu slavnýmu zabezpečení nezaspali/"nezavalili se" v oblasti podpory/zpětný vazby - těžko si sami "reverzně zinženýrujou" všechny modely ... ), když už je cracklá i 12.12.0 a ani v nejnovější Betě neni popsaný to, co např. sem tam najde člověk ve verzích různejch distribucí (ať už ofiko nebo neofiko), popř. na jejich wiki, ale spíš "pokoutněji" (samozřejmě, že značná část toho bude v erwinu, ap., ale ani ve všech ofic. zdrojích nejsou úplně kompletní informace...)
A to nemluvim o tom, že ofiko 12.12.0 cz je bez LCode, což je taky ubohý (nebylo by tomu tak, kdyby i ten placenej CC byl lepší, ale co jsem viděl, je tomu spíš naopak ... )
Naštěstí je toho dost na netu a pořád je vcds min. na koncern snad nejschopnější (offline) diagnostika (byť s větší potřebou ext. info), ale vždycky je co zlepšovat Wink ...
Docela by mě zajímalo, jestli je pravděpodobnější možnost kompletace popisů (.lbl, .xpl - např. z různejch jazyk.verzí) kódování/adaptace, atd. nebo to, že i dneska běžně dostupný popisy a LCode bude součástí i ofiko cz verze Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: čt srpen 07, 2014 12:38 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2770
Pokud se chces tomu seriozne venovat, tak si nachystej
balik eur.VDCS je elegantni sw, jen to nesmi nekdo zprznit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FandaTDI
Zaslal: út srpen 12, 2014 16:08 pm Citovat
Založen: 28.6.2010 Příspěvky: 289
I tak to můžeš vidět, ale podstatnější než nějakej balík eur je vědět co s nima udělat, nehledě na to, že častokrát je lepší spíš balík USD nebo i jiný měny Wink
Jak řikal muj bejvalej kolega - kupujem si jenom pocity, záleží na tom jaký ... a já bych k tomu dodal, že často nejlepší a někdy i nejhodnotnější jsou ty rady/info (potažmo ty pocity), který nekoupíš Wink ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt březen 28, 2024 22:40 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Motordiag.cz   Checksumm.com   LogView prohlížeč logů   DIESELPOWER forum  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.