Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Zapojeni K-Line L-line na řídící jednotku AUDI A8 4,2 A
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Zapojeni K-Line L-line na řídící jednotku AUDI A8 4,2 A

Autor Zpráva
martin
Zaslal: út listopad 20, 2012 11:16 am Citovat
jinak všechny možné popisy a zapojení najdeš na http://www.audiworld.com/forum/

Zaslal: út listopad 20, 2012 20:16 pm Citovat
Super moc diky:) Tak sem dnes zapojil immo a dalších pár volovin, příští tejden to napíchnu na diag a uvidí se plody mojí práce:). Ještě mi není jasné proc na pinu z imma je pin Diag kdyz to bude komunikovat prez K-line na kterej mám napojenej i diag zasuvku i rj- motoru. A ješte nevim proc tam mam ten L-line v diag zasuvce, to asi vypinuju a nebudu používat. Jinak za vse moc díky. Ted budu jeste hledat ten Pin Out pristrojovky:), A je mozne ze cely C konektor ridici jednotky nemam vubec zapojeny?Smile je pravda ze tam mám ještě víc vodičů co nevim na co jsou ale pořád si říkám že jsou tam asi navícSmile ve schematu sem je nenasel tak sou asi pro mne navíc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dodoxd
Zaslal: út listopad 20, 2012 21:58 pm Citovat
napis o ake piny sa jedna co su naviac...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martin
Zaslal: st listopad 21, 2012 10:33 am Citovat
tunningkiller napsal:
Super moc diky:) Tak sem dnes zapojil immo a dalších pár volovin, příští tejden to napíchnu na diag a uvidí se plody mojí práce:). Ještě mi není jasné proc na pinu z imma je pin Diag kdyz to bude komunikovat prez K-line na kterej mám napojenej i diag zasuvku i rj- motoru. A ješte nevim proc tam mam ten L-line v diag zasuvce, to asi vypinuju a nebudu používat. Jinak za vse moc díky. Ted budu jeste hledat ten Pin Out pristrojovky:), A je mozne ze cely C konektor ridici jednotky nemam vubec zapojeny?Smile je pravda ze tam mám ještě víc vodičů co nevim na co jsou ale pořád si říkám že jsou tam asi navícSmile ve schematu sem je nenasel tak sou asi pro mne navíc

K-line vede do immo a z něj do jednotky při zapnutí se vedení mezi immo a ecu použije jako tkzv. diskret W-line ověří se autorizace a vedení se dál používá jako k line proto to vede nejdřív do immo a z něj do ecu a to že ti zbyde hromada nezapojenejch pinu nevadí pokud se v ecu vypnou DTC code je tam hromada věcí co ten motor nepotřebuje Wink

Zaslal: st listopad 21, 2012 11:16 am Citovat
preto som pisal o ake piny ide aby sa dalo vylucit ze ci je vsetko zapojene co on potrebuje ..upravit kodovanie uz asi problem nebude...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tunningkiller
Zaslal: st listopad 21, 2012 20:48 pm Citovat
Zdravím tak jsem dnes skontroloval všechno napájení, kostry atd. napájel ještě nějaký káblíky. Připojil sem jednotku otočil zapalovaním klaplo relátko na čerpadlo, po chvíli kontakt odpadl, zacal sem tocit motorem a rele opet seplo, takže napájení atd. funguje . Motor o otáčkách motoru taky ví, takže super. Zítra vemu Supervaga z práce a uvidí se co a jak:). Takže nemám zapojenou celou C svorkovnici, jedná se hlavne o přístrojový panel:) mít schéma tak by to bylo super:). dále A1-žlutý, A12-zeleno fialový, dle mně jsou to vodiče pro automat ale nejsem si jistý, Dále B11 zelený to by mněla bejt podle schématu Zástrčka, nemám tucha proc a na co to tam je, B1 modro bílý, B9 modro zelený, zítra skusim napojit a udělat test akčních členů a pořádně protočit startérem co to bude psát za bludy, pokud se teda spojímSmile, a asi i skusím zda potvora dává jiskru a jestli mi jde plus na vstřiky:)
tunningkiller
Zaslal: čt listopad 22, 2012 20:23 pm Citovat
Tak nechytla potvora, ridici jednotka bez zavad ale ani nezakuckala potvora, v nedeli mrknu jestli dava jiskru popripade jestli vstrikuje, vedeni ke vstrikum atd by mnelo bejt ok, spojeni s RJ probehlo uspesne, semtam se akorat ukaze RJ motoru je zablokovana ale to jak kdy. S RJ imma se nespojim mam to na k-linu ale vodic co ma bejt na diag nevim jestli ma bejt zapojenej:). Jinak v blocich hodnot mi to ukazuje hrozny nesmysly teplotu motoru v procentech atd. ale to sem se setkal i u oktavky, nevim cim to je:). Jinak test akcnich clenu taky ok, akorat necvakaj vstriky a mam na nich porad 12V jak kdyby rj nespinala minus, vedeni skontrolovano ok, tak se jeste budu asi dlouho trapit:)
marquee
Zaslal: čt listopad 22, 2012 21:17 pm Citovat
hele a nebylo by lepší udělat immo off a máš po starostech

Zaslal: pá listopad 23, 2012 6:05 am Citovat
marquee napsal:
hele a nebylo by lepší udělat immo off a máš po starostech

to asi jo, ale i tak by to mnelo chytit a zhasnout potvora:) v nedeli budu pokracovat v hledani chyby:)
tunningkiller
Zaslal: út prosinec 04, 2012 20:39 pm Citovat
http://www.youtube.com/watch?v=y3jny3mMbGc&feature=youtu.be
tunningkiller
Zaslal: út prosinec 04, 2012 20:42 pm Citovat
tak jsem nastartoval ale zlobí immo, musel sem rj imma pripojit prez L-line, skousel sem davat i prizpusobeni nove rj motoru ale stále píše řj motoru zablokována, přitom v bloku hodnot imma píše klíček 1, komunikace s rj motoru 1 povoleni startu 0 Smile kdo ze a jak to dokaze zrusit? a jeste mi neni jasne to kodovani, uz mi to pise ze nenavazana komunikace s prevodovkou

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červen 29, 2025 23:48 pm