| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » zaujem o chipnutie octavie 1.8t aum... |
|
Strana 3 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 |
|
| Autor |
Zpráva |
| kari |
Zaslal: po listopad 12, 2012 8:21 am |
|
|
|
|
týpek má asi malý koule na trochu srandy
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| dreizig5 |
Zaslal: po listopad 12, 2012 20:08 pm |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: dreizig5 napsal: jo sorac ze sem to na psal do temy 1.8T ale nechcel sem zakladat novou.a kari vubec nevim co to meles.mluvis nejak z cesty.nikdo tady nic o nalivani nemluvil.nalitej ses tak akorat ty.aby ti curak uhnil. 
ty a ted po pravdě : že ty bys to tam nejradši nalil tím svým kablíkem ale ono to zrovna nejde proto jako že jménem kámoše sháníš někoho kdo to umí ??? ,
nebo jsem taky č...k a myslím si blbosti ??
voe.zadnej kablik na nalivani nemam.mam jenom vag.to to je fakt.jen chcu nekoho zkusenyho aby to nedopadlo spatne,tak sem chtel nekoho doporucit.toto forum ctu uz celkem dlouho,a nechcu zadnyho nalivaca upravenejch softu z netu.a chtel bych vydet ten graf z brzdy,pred a po,a jak sem psal EGR off a upravit mapu teplych startu.a vim ze tato RJ kablikem nejde.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: po listopad 12, 2012 20:21 pm |
|
|
|
Ja ti tam nenaleju nic co to poškodí ja su nalivač nemrznucé zmesi ve škodouke ale na todle si trúfnu to mi věr, twoje auto pojede jako mladý kamzík po skále v malých tatrách,ja nejsú běžný nalívač softú z netu já je upravím a pak tepruv je používám,každý z mých softíku je vyzkůšaný to mi ver
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
|