Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  dump T4 6H0953257A (TMS)
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

dump T4 6H0953257A (TMS)

Autor Zpráva
m_toy
Zaslal: čt červen 28, 2012 7:45 am Citovat
Pánové musím se Fandy trochu zastat, protože osobně bych se to snažil taky opravit. V penězích podle mě problém taky není, protože už tomu věnoval daleko víc, než emu stojí. A připojit 3 dráty umí každej blbec.
Uvědomte si, že to nedělá za účelem zisku, ale pro sebe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: čt červen 28, 2012 8:03 am Citovat
tak kdyby fanda řešil edc17cpxx , tak ho naprosto chápu , ale u auta kde má větší cenu ekodaň ???

Zaslal: čt červen 28, 2012 8:09 am Citovat
Ano, to je pravda, už jsem mu taky navrhoval druhej z ebaye. Ale taky mě zajímá co se v něm posralo.
Někdy je ale opravdu lepší zahodit a vzít druhý.
FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 10:07 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
ty exotus , nesložíme se Fandovi na ten emulátor ? původně jsem mu chtěl poslat dump do attiny , ale to by zase určitě řešil dva měsíce jeho stavbu ...
dej fando adresu a nebo číslo účtu , já ti pošlu kilo , a když ti takhle pošle kilo pár lidí , tak na ten emulátor máš ...
samé id xx, tph xx , pcf xx, Bankéř Fanda musí mít hodně času... Mr. Green
ale bacha na ty doutníky , po některých modelech se dost zapomíná ... Laughing

vydrž, založim sbírkovej účet Wink
Bankéř? Pche, to byl jen příklad, to by musela bejt fakt nouze, aby mě někdo dostal do banky ...
Nejvíc se zapomíná po těch modelech, který se strkaj až do krku, protože mozek bez kyslíku dlouho nevydrží Wink
btw. v Chánově nebydlim (i když už jsem bydlel všude možně), připomněl jsi mi ovšem některý bejvalý spolužáky/spoluškoláky - ty by tě to tvý "esli" nejspíš odnaučili Laughing (i když možná už někdo takovej zapracoval, já si obhájil ještě "esi" Laughing ) ... a taky mi to připomíná ten joke s číňanem v hospodě : Toply ten, pošimvaš čo snamena "šimsis"? Štamgast: "no přece esisisifšim woe!"
no nic, opět zazděno ...
exotus: tak se tak blbě neptej, když to necháváš digimu Wink
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 11:24 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Fando,jáá se blbě neptal...
Jen koukám že na třech fórech,tři měsíce,řešíš MEGAproblém tři klíče a neposloucháš rad ostatních jak si sám psal Hanz ti řešení dal...
Nastuduj si práci se SW vagcom a kodování klíčů s immo 1.gen ,pak doporučuju nechat zaplé zapalování po dobu cca 30 minut protože to máš zřejmě bloklí po špatným zadání PIN pak celej proces opakuj a pokud je vše ok tak to musí jít,tedy pokud máš správný ID ještě máš možnost ID33 "nevím přesně" neznám ty sprostý slova...
ale vše mě vede k chybě "uživatele" protože esi jsem to pochopil dobře tak tam máš už 2. immobox a furt nic...

Divím se že by v Praze nebyl nikdo kdo dělá klíče nebo to umí napárovat,ale zřejmě tě to fakt baví Laughing
Eště mám pro tebe jednu možnost,přilep ISOlepou ten čip z funkčního klíče na cívku a máš po problému...

Jo a pak písni to číslo účtu,taky pošlu stovčičku na konto Fanda Wink
DIGIho jsem si přizval k odborné radě protože jsem byl v koncích,tak se na mě za to nezlob...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 11:57 am Citovat
no to už je lepší Razz
HanZe jsem kontaktoval až včera a snad to s nim dořešim. Ono je to těžký, když se člověk svěřuje lidem co jsou "dvacet let od fochu" ... Box mam furt ten samej (martin 8-pin nakonec neměl a i když - až po příjezdu, před nimž jsem mu posílal dost podrobný fotky - http://ulozto.cz/xD1c3e7/immo-rar , zjistil, že někomu půjčil programátor a nabízel jinej box, sice i s konektorama, ale moc se mi to nechtělo předrátovávat, tak jsem mu tam nechal ten svuj přes dva tejdny na vyčtení ... a výsledek? ... )
S tim zapnutym zapalováním to ještě zkusim, možná dobrej tip, tim snad nic nezkazim, na ty postupy jsem taky narazil s různejma údajema (čas, vyp./zap. zapal., ap. ) a myslel jsem si, že k resetování čítače stačí na (10/30/60?) min. vypnout zapalování, ale HanZ mi psal, že se sčítaj špatný pokusy jako třeba u simky, takže je dost možný, že jsem si jí bloknul sám už po příjezdu z Doks s "vycucanym" pinem 0764 Wink ...
V Praze neni problém nechat za 1300-1500,- (ve Vršovicích kdysi dělali i jen jednotlivý úkony za vcelku slušný ceny, ale po porovnání s "obchoďákovou konkurencí" už to taky nedělaj) udělat komplet klon, ale oba klíče s novejma transponderama a vybroušením vyšly i s dopravou tak na půlku (asi jako ty dvě cesty do Doks) Wink a tři litry za novej klíč u VW nedam ... btw. např. konkrétně u P.I.A. Smíchov mi řikali (i po zdůraznění, že jde o rv98 bez dálky), že klíč 3,5 a přizpůsobení (dneska už každý Wink ) další litr, tj. origo klíč za 4,5 - dobrej joke u auta, "kde má větší hodnotu ekoteror" Cool (btw. to byla trojka a takovej křáp to zas nejni Wink )

Kdybych věděl už na začátku to, co teď, taky bych to asi řešil jednodušeji, ale už se budu snažit dotáhnout to do konce ... jsem možná trochu tvrdohlavej, ale např. taky mam (jako jeden z mála lidí, pro který je to vůbec možný) ke starý B5 "origo" vystřelovák se střevama z RC-80 (funkční sice jen dva čudly, ale víc jich stejně nepoužívam) ... tož asi tak
Wink

jo a s těma rádiama díky za poklonu, na to, že jsem nikdy žádný origo rádio neměl, tak docela dobrý, ne? Razz I když po tom, co to i značky jako Alpine,ap. začly flákat, jsou bohužel i obyč. origo rádia někdy "etalony" ... ale co tak pozoruju, tak s navi jsou origo furt ještě docela "omezenci", který musíš sw tunit za další prachy ... to už i to iGo(MyWay) na Androidu(!) je lepší, až se tam pořádně rozšíří i to, co už se s nim dalo dělat pod widlema(skiny, profily,...), bude to úplně DIY Wink ... ono schopnější uživatelé si už teď sami upravujou data.gro nebo branding.zip ... poi, dem, 3db, atd. už jsou taky docela propracovaný a z různejch zdrojů Wink
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 12:30 pm Citovat
Je to tak,jestli si tam zadal ten vymyšlenej pin tak to máš bloklí a každej pokus se načíta,tak to nech zapnutý a čekej až tě to pustí k zadání tvého správného pinu a pak se taky může stát že zjistíš že klíč neodpovídá a celej tenhle cirkus si absolvoval zbytečně...

Asi se budu opakovat,nebo někoho ale chleba si raději kupuju hotovej byť mám recept i ingredience Very Happy

"jasný,už vím,psal to můj 3d favorit"

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 12:41 pm Citovat
jo to už jsem taky slyšel (četl) Wink ... chleba možná, ale koláče si raději fakt upeču, sice to chce nezapomenout na droždí, ale aspoň vim, že v nich neni třeba "posypový droždí" Laughing
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 13:20 pm Citovat
Ty navi už mám za sebou taky,jeden čas mě to bavilo,rejpal sem se v systému,přehrával to na iGO a tomtom a jiný fory,ale už na to seru,dnes si koupíš toma za 3,5 i s iq route,do číňanskejch oem sraček,předělával skiny,boot loga a ty kraviny jak si psal,ale teď to považuju za ztrátu času...

DIGI-DELETED
Zaslal: čt červen 28, 2012 18:22 pm Citovat
tady máš fando návod na ten emu když tak rád kutíš .. Wink Laughing Laughing
pass sz

Zaslal: čt červen 28, 2012 19:47 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
exotus napsal:
adaptace si mazal,klíč máš zřejmě ok,id42 by mělo sedět a diag ho vidí a hlavně podle screen se to tváří jako přizpůsobený,je to divný,asi chybyčka v desetiné čárce...
Jen se zeptám proč si nenecháš naklonovat ty ostatni... Proč se trápíš 3 měsíce s klíčema???
Pochybuju o tom že to někdo zkusí odvézt...Laughing

no esli fanda bydlí v Chánově a nebo v Sokolově , tak jeho strach chápu ... Mr. Green Mr. Green

Hele Digi to Sokolov je známej jako cigánov? Surprised Nějáke cikorky tady jsou,ale Chánov je trcohu jinde.....
DIGI-DELETED
Zaslal: čt červen 28, 2012 19:52 pm Citovat
pardon Wink Laughing

to Fanda : kdyz se to da vypnout v ecu tak volim tento zpusob a kdyz ne , tak emu do jednotky , pripajet jak dement 3 draty a hotovo za chvíli Wink
než řešit x hodin jesltli je v prdeli to či ono , od cívky počínaje , přes vedení a immobox konče ..
nejlepší immo je vlastní obvod , odpojíš třeba snímač otáček a smažka má smůlu , i kdyby byla študovana a měla s sebou nějaký ten pomocník na immo nebo vyplou ecu . Mr. Green Mr. Green

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne čt červen 28, 2012 20:03 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: čt červen 28, 2012 19:54 pm Citovat
Omluva se přijíma..Ale v sobotu prý nahodou je nějaký romsky protest... Jestě, že tady mám cikánskou městkou policii
FandaTDI
Zaslal: čt červen 28, 2012 20:12 pm Citovat
sypu si popel na hlavu a exotusovi díky za tip Wink - nechal jsem skoro dvě hodiny klíč v zapalování a pak mi to pin vzalo a pustilo do přizpůsobení Idea ... sice se mi záhadně povedlo odnaučit ten posl. funkční klon (se kterym jsem ukládal 3 klíče, takže by měl bejt naučenej jako první) a naučil se jen druhej vkládanej (první z těch dvou stejnejch novejch), přitom jsem to dělal s oběma stejně (pár sek. než zhasnou kontrolky, pauza mezi vkládáním klíčů co nejkratší, takže všechny do půl minuty, ač to v bloku hodnot při přizpůsobování "počítá" až do 60s) ... no s tim si ještě zkusim pohrát, hlavně že jsem se hnul z místa ...

DIGI - to bude plánek tišťáku a "obsahy si spočítej/najdi" nebo něco takovýho, ne? Wink Snad to nebudu potřebovat, ale klidně na to mrknu, když mi pošleš ten pass Razz
edit: jo a o čidlu otáček mi nemluv, s tim jsem si užil dost u Passata než jsem přišel na to, že kousek od konektoru mam v neporušený bužírce zlomenej drát ... ale mam tam taky něco podobnýho vč. alarmu blokujícího w-vedení a i když už se ta krabička vozí, tak ať taky něco dělá Wink (doufam, že na to v budoucnu nebudu nadávat, až se mi na tom něco pos... Wink )
exotus
Zaslal: čt červen 28, 2012 23:24 pm Citovat
Ideál je proházet napájení v zásuvce,to pak maj frajeři radost když jim to vykouří bednu,viděl sem pěknýho sharana wokna venku,a co bylo z tapecu tak všecko pojezdili kudlou asi vzteky...

To Fandanatural:
Dej tam kelly keetec za talíř jako plašíttko na debily,vytáhni blikací diodu,nějakej seecret swich a máš klid,investice skoro nic a spoustu parády...

To DIGI:
Koukám ses přestěhoval,jo a češtinářka už je asi po smrti co,nebo brzo bude Laughing

Přikládám náhled tvého bydliště,foto pozvánky jedné renomované firmy na jejich prezentaci Wink
Takže to máš v popisce blbě,má to být takhle...

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 18, 2025 0:47 am