| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » renault immo |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| mike76 |
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:14 am |
|
|
|
|
vaha napsal: mike76 napsal: no keby sa immo off nerobilo za 3 kila tak s tou ekonomikou by to mozno pohlo ze ... 
no myslim že je každýho věc jaksi nstaví ceny, ať si to třeba někdo dělá zadarmo, ale má jistotu že to dlouho dělat nebude, protože přicházející systémy jako třeba ODIS který bude fungovat pouze online(aby to nikdo nekreknul) si tyhle borci těžko koupí len škoda že to sami podporujeme....
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:53 am |
|
|
|
všichni ne ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:59 am |
|
|
|
Okura napsal: hoši byste se divili,
psal sem asi 10 "profi" firem v cz co dělaj imma a zeptal sem se jako zakazník na pár dotazů ohledně odstranění imma na určitém autě.
Tak sem se ještě nikdy nepobavil co jsem dostal za opovědi, jde vidět že většina cca 90% netuší vubec o co jde, a pokud to nemají v programu nebo na foru tak jsou vprdeli a začnou si pěkně vymýšlet.
Čím větší reklama = tím větší blbci se mi tak zdá 
a co mta4cars a mtaplus jsi zkoušel ? pak mají ješte stránky http://www.vypnuti-immo-off.cz/
hele ten člověk normálně stahuje cracklý softy a nechává si na ně dělat svojí ochranu (různé usb klíče a a pak to normálně neotestované prodává...
jednou jsem mu schvalně posla fake dump na attinu na wv emulator , no a za týden už se objevilo to same v nabidce emulatory...samozřejmě to bylo nefunkční , ale přesto to asi pár lidí koupilo a zřejmě i "testovalo"
citace z webu : hotový výrobek (změna! už neprodáváme ve formě stavebnice)
testovaný každý kus (žádné pokusování) ....
to mi připadá jako když se zloděj kaje že už asi krást nebude , nebo jak si jinak vysvětlit že "pokusování" probíhalo a stále probíhá
to by mi v životě nenapadlo , přivlastnit si cizí shit (ruzne killery a cleanery a ecuvonixy a tak) a ještě si na něj nechat dělat vlastní klíče a prodávat to tady ...
je to jak říkáš , čím větší reklama, tím menší schopnosti
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Okura |
Zaslal: čt duben 12, 2012 11:47 am |
|
|
|
|
to ne, ale asi tak před rokem sem dělal nějaké imma pro jednoho z jeho techniků.
rok později a už je z něj "profi technik"
už nás nahradili, jak říkáš musíme jít na vyšší level
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
| Návrat nahoru |
|
| klicnik1 |
Zaslal: čt duben 12, 2012 19:06 pm |
|
|
|
|
No ja myslím, že v každém oboru se najdou frajeři co si na něco hrajou " aaašmejdi" , ""svět ...." "centrum ...." a nevím jak se ještě můžou jmenovat. Pak zajdete do malého obchodu, kterej je stokrát lepší a porádí Vám lépe.
Nejsem vlezprd...ale myslím, že skutečnej odborník je OKURA,ten prostě ví a poradí...
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|