| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » 106 vynechává immo |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:17 am |
|
|
|
no proto aby se ti líp hnilo v tom hrobě a nehnily tam s tebou i ty proklatý peníze ...
čert je vem , problém je v tom , že když dáš na forum návod jak něco udělat , tak si to přečte spousta lidí a ta věc je tím pádem v prdeli......
no a pak může člověk koumat znovu nad něčím jiným , znovu to vystavit a tak pořád dokola....
ty snad ten imobilizér děláš zdarma pro něčí hezké oči a nebo je to jako obvkle zrovna tvoje auto ????
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Robin |
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:49 am |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: no proto aby se ti líp hnilo v tom hrobě a nehnily tam s tebou i ty proklatý peníze ...
čert je vem , problém je v tom , že když dáš na forum návod jak něco udělat , tak si to přečte spousta lidí a ta věc je tím pádem v prdeli......
no a pak může člověk koumat znovu nad něčím jiným , znovu to vystavit a tak pořád dokola....
ty snad ten imobilizér děláš zdarma pro něčí hezké oči a nebo je to jako obvkle zrovna tvoje auto ???? 
Tak to dělej jako já ,přes týden chodím do fabriky tam
si 12 vydělám a v neděly dělám imma zadarmo nebo za kafe a
to mě všechny vychvalují jak jsem laciný
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kluso |
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:07 am |
|
|
|
|
myslím,že i zadarmo to bude někomu připadat drahé
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Tachocar |
Zaslal: čt březen 22, 2012 10:20 am |
|
|
|
|
| koukám , že jsem píchl do vosího hnízda, ale tento postup je skutečně za kafe. Styděl bych si za tohle říct litr a více. Ale nechme spekulací a řešme problémy na které se tu lidé dotazují. Dnes pomůžu já tobě zítra ty možná mě.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kari |
Zaslal: čt březen 22, 2012 10:34 am |
|
|
|
|
Tachocar napsal: koukám , že jsem píchl do vosího hnízda, ale tento postup je skutečně za kafe. Styděl bych si za tohle říct litr a více. Ale nechme spekulací a řešme problémy na které se tu lidé dotazují. Dnes pomůžu já tobě zítra ty možná mě.
... až se budeš s něčím srát týden, tak pochopíš, že to, že víš jak to udělat, není za kafe !!!
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Robin |
Zaslal: čt březen 22, 2012 10:38 am |
|
|
|
|
To je divné že jsi na to nepřišel sám když to nestojí ani za to kafe
To bys musel znát ten systém imma.
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt březen 22, 2012 11:04 am |
|
|
|
Tachocar napsal: koukám , že jsem píchl do vosího hnízda, ale tento postup je skutečně za kafe. Styděl bych si za tohle říct litr a více. Ale nechme spekulací a řešme problémy na které se tu lidé dotazují. Dnes pomůžu já tobě zítra ty možná mě.
tak jestli si stydíš za hacknutí tms374 říct litr a více , tak se na to vyser a dělej dál "dovozním debilům"budíky za 300 ....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| AEP |
Zaslal: pá březen 23, 2012 10:09 am |
|
|
|
Tachocar napsal: koukám , že jsem píchl do vosího hnízda, ale tento postup je skutečně za kafe. Styděl bych si za tohle říct litr a více. Ale nechme spekulací a řešme problémy na které se tu lidé dotazují. Dnes pomůžu já tobě zítra ty možná mě. pošly udělám za 2500 + pošta i s mašlí a nestydím se říci si za dobrou práci peníze! nejsem člověk co nevěří vlastní práci , a tomu co dělá ! apropo dělám to programátorem (flasherem) bez otevření jednotky ( read + write eep tms 374 )
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
| Návrat nahoru |
|
| klicnik1 |
Zaslal: po březen 26, 2012 15:13 pm |
|
|
|
|
| On občas člověk zapotí nebo se něco vymaže a pak bude rád, že se někde něco nezablokovalo či nezničla jednotka. Diskuze je věc jedna a další věc jestli to člověk umí. Dneska si každej najde všechno na netu a myslí si, že je to jednoduché. Zkusí něco a pak mile rád nechá práci někomu, kdo tomu skutečně rozumí.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|