Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  štartovacie mapy ,studený štart
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

štartovacie mapy ,studený štart

Autor Zpráva
exotus
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 15:54 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Nikde jsi nepsal jakou hodnotu ukazuje teplotní čidlo,nikde jsem nenašel že by si měřil tlaky a testoval jestli to zkutečně žhaví a jestli žhaví všechny svíce,pořád řešíš jen naftu a dávku nafty!
Popis závady a zjevné příznaky mě vedou k tomu že je problém ve spalování a to za studena,tak bez patřičných kroků nechtěj zázraky,pokud nebudou splněný základní parametry tak to bude chytat tak jak chytá!

To by mě ještě zajímalo co si se dozvěděl ohledně těch bublinek v té naftě,ono kdyby tam náckové dali černou hadici tak to nikdo nevidí a hlavně neřešíLaughing
To že TDI je teoreticky nesmrtelnej motor neznamená že zrovna ten tvůj je v kondici,obzvlášt 99ka z dovozu kdy už může mít klidne 300 tis za sebou...
Snažil sem se poradit ale vidím že to je marný tak reagovat nebudu bo to je pro mě ztráta času sorry Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
milansilvia
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 16:06 pm Citovat
exotus napsal:
Nikde jsi nepsal jakou hodnotu ukazuje teplotní čidlo,nikde jsem nenašel že by si měřil tlaky a testoval jestli to zkutečně žhaví a jestli žhaví všechny svíce,pořád řešíš jen naftu a dávku nafty!
Popis závady a zjevné příznaky mě vedou k tomu že je problém ve spalování a to za studena,tak bez patřičných kroků nechtěj zázraky,pokud nebudou splněný základní parametry tak to bude chytat tak jak chytá!

To by mě ještě zajímalo co si se dozvěděl ohledně těch bublinek v té naftě,ono kdyby tam náckové dali černou hadici tak to nikdo nevidí a hlavně neřešíLaughing
To že TDI je teoreticky nesmrtelnej motor neznamená že zrovna ten tvůj je v kondici,obzvlášt 99ka z dovozu kdy už může mít klidne 300 tis za sebou...
Snažil sem se poradit ale vidím že to je marný tak reagovat nebudu bo to je pro mě ztráta času sorry Wink

Žhavenie a teplotné čidlo som riešil ako prvé sorry ,že som nenapísal. Ja s tým kludne počítam ,že má možno aj 400 tis. ,nepatrím medzí tých ,kt. veria udaju na pal. doske. Tlaky som nemeral ale auto nežere vôbec olej ani kvapku, má pekný zvuk ak by bolo niečo z ventilmi tak by klepalo resp. žralo olej.
Obecne čerpadlám naftovým vzduch nerobí dobre. Možeš mať jednu bublinku na minutu alebo huf za sebou ako som mal ja. Okrem toho ,že som mal bubliny, tak mi padala nafta a to už za tu nezmyselnú úpravu nepovažujem, inak som to aj písal ,že som to neopravoval len z dôvodu bublín ale aj pre padanie nafty treba lepšie čítať.... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
waffen
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 22:38 pm Citovat
Založen: 5.3.2007 Příspěvky: 339 Bydliště: piešťany / slovensko
daj urobit repas čerpadla..

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 13, 2025 9:41 am