Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Omezovač tlaku turba |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
strong2 |
Zaslal: st duben 20, 2011 9:16 am |
|
|
|
na PD už limiter není aktivní ne? nebo aspon 96 a 110kw
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mr.freezer |
Zaslal: st duben 20, 2011 11:11 am |
|
|
|
chlapy.. nic v zlom.. ale este ani jedna mapa podla vas nebola dobra... podla mna to je tu take ze ked sem hodi niekto nachipovanu mapu, tak ju ohovorite, aby si ju nikto nestiahol a nehodil do svojho auta, aby ste neprichadzali o biznis... ja verim ze vam ide o zivobytie... ale skor ci neskor to dopadne tak ako napriklad s napalovanim CD.. pred par rokmi ked boli v meste 2 napalovacky to bol biznis... ale teraz uz nie... drzim palce aby ste dovtedy este zarobili par korun... a aby ste si uvedomili, ze je jedno ako to budete skryvat a rozpravat ake je to strasne zlozite a ze sa to neda spravit nijak iba pri vas ... ked som sa registroval na toto forum, cakal som ze tu dostanem dake rady ako na to... no zatial to vyzera tak ze vam tu ide iba o to odradit co najviac ludi... majte sa....
Marcel
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st duben 20, 2011 11:17 am |
|
|
|
mr.freezer napsal: chlapy.. nic v zlom.. ale este ani jedna mapa podla vas nebola dobra... podla mna to je tu take ze ked sem hodi niekto nachipovanu mapu, tak ju ohovorite, aby si ju nikto nestiahol a nehodil do svojho auta, aby ste neprichadzali o biznis...  ja verim ze vam ide o zivobytie... ale skor ci neskor to dopadne tak ako napriklad s napalovanim CD.. pred par rokmi ked boli v meste 2 napalovacky to bol biznis... ale teraz uz nie... drzim palce aby ste dovtedy este zarobili par korun... a aby ste si uvedomili, ze je jedno ako to budete skryvat a rozpravat ake je to strasne zlozite a ze sa to neda spravit nijak iba pri vas  ... ked som sa registroval na toto forum, cakal som ze tu dostanem dake rady ako na to... no zatial to vyzera tak ze vam tu ide iba o to odradit co najviac ludi... majte sa....
Marcel
Pane, co jste cekal, ze Vam tu kazdej vyzvoni, to co leta budoval za nemaly kacky?Asi zijete v jinem svete, protoze takovou blbost by normalni clovek nikdy nerekl.
Tak se ucte, za par let mozna pochopite jak to cele funguje.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: st duben 20, 2011 11:29 am |
|
|
|
mr.freezer napsal: chlapy.. nic v zlom.. ale este ani jedna mapa podla vas nebola dobra... podla mna to je tu take ze ked sem hodi niekto nachipovanu mapu, tak ju ohovorite, aby si ju nikto nestiahol a nehodil do svojho auta, aby ste neprichadzali o biznis...  ja verim ze vam ide o zivobytie... ale skor ci neskor to dopadne tak ako napriklad s napalovanim CD.. pred par rokmi ked boli v meste 2 napalovacky to bol biznis... ale teraz uz nie... drzim palce aby ste dovtedy este zarobili par korun... a aby ste si uvedomili, ze je jedno ako to budete skryvat a rozpravat ake je to strasne zlozite a ze sa to neda spravit nijak iba pri vas  ... ked som sa registroval na toto forum, cakal som ze tu dostanem dake rady ako na to... no zatial to vyzera tak ze vam tu ide iba o to odradit co najviac ludi... majte sa....
Marcel
Tak si ty mapy klidně stáhni a někam je nahraj, klidně si za to řekni nějaký kačky, ale pak nebreč až ti někdo přijede s mrtvym motorem. Nejhorší na tom je, že některé renomované firmy, které jsou na trhu léta dávají do aut právě takový sra...
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st duben 20, 2011 13:28 pm |
|
|
|
Brouku dej sem, prosim Te LOCK
Jinak z tohodle fora bude trznice.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: st duben 20, 2011 14:03 pm |
|
|
|
souhlas trznici nebrat ! Vse co bude mit nejaky podpis nebo budu vedet kdo to delal nebo me pozada upravce tak hned smazu ! Zamceno
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
|