| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » vyřezení immo opel x14xe |
|
Strana 1 z 1 |
|
| Autor |
Zpráva |
| Petr73 |
Zaslal: pá únor 11, 2011 19:21 pm |
|
|
|
|
| Dobrý den ,koupil jsem motor x14xe z corsy a dávám ho do kadetta E místo původního c14nz , krom jiných problému teď vyvstal na povrch i ten, co s imobilizerem , je možné ho nějak zrušit,vymazat ?Jen pro osvětlení, auto je využíváno na závody tak proto tahle celá operace - udržet se ve třídě do 1400ccm. Děkuji za rady už druhý měsíc marně řeším , hledám a zjišťuji a v podstatě bez výsledku sezona začíná auto je připravené a všechno to stojí na tomhle problemu.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Okura |
Zaslal: pá únor 11, 2011 20:01 pm |
|
|
|
|
ano mělo by jít vypnout
nebo dopsat immo box s čipem a ten pak mužeš dát někam mimo.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Petr73 |
Zaslal: so únor 12, 2011 9:12 am |
|
|
|
|
| a byl by si mi schopný třeba sem nebo na mail napsat co přesně bych měl dělat? případně jestli by si to uměl zrušit stačila by ti jen jednotka kterou bych mohl třeba poslat? Já jsem totiž koupil z jiný corsy ještě jednotku , immo a klíček s tim že to teda zapojim aby to tam bylo a klíček s tim immo nechám jenom někde houpat ale problem je že z imma vede 9 drátů který já vzhledem k tomu že to je v kadettovi nemám kam dát a nevim kde to zjistit co kam podle barev napíchat , takže kdyby to šlo odblokovat aby to vubec nebylo potřeba ten immo bylo by to určitě lepší.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|