Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Kontrola mapy |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
straki007 |
Zaslal: ne červenec 18, 2010 18:56 pm |
|
|
|
Radeji nic
|
Naposledy upravil straki007 dne pá červenec 23, 2010 22:45 pm, celkově upraveno 2 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
chiptuning |
Zaslal: ne červenec 18, 2010 20:40 pm |
|
|
|
dej sem i orig
|
_________________ drag power
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út červenec 20, 2010 11:21 am |
|
|
|
chiptuning napsal: dej sem i orig
JJa ti nevim, ale podivat se muzes.Posledni dobou zde rostou tuneri jak houby po desti,
a zhaneji info kde se da...Napr.. co jsem vytahl z jednotky....da se to pouzit, muzu to nahrat..
At si udela kazdy sam usudek.Viz tohle http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=4333
Je to upraveny blbe, nema to delku vstriku a dalsi mapy.Tohle bych do auta nikdy nedal.
Tak jsem si ulevil, muzete me kamenovat.Je mi tro uplne u pr...dele.
Any.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: út červenec 20, 2010 21:27 pm |
|
|
|
anydraj napsal: chiptuning napsal: dej sem i orig
JJa ti nevim, ale podivat se muzes.Posledni dobou zde rostou tuneri jak houby po desti,
a zhaneji info kde se da...Napr.. co jsem vytahl z jednotky....da se to pouzit, muzu to nahrat..
At si udela kazdy sam usudek.Viz tohle http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=4333
Je to upraveny blbe, nema to delku vstriku a dalsi mapy.Tohle bych do auta nikdy nedal.
Any.
jedina vada výše zmíněného odkazu je větší požadavek plnícího tlak než normálně. To ale motor nezničí. Zvyšovat ještě délku vstřiku, když je tam přidáno množství vstřikovaného paliva až až, je nesmysl.
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st červenec 21, 2010 6:29 am |
|
|
|
Proto je tam nasrano tolik paliva....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
straki007 |
Zaslal: pá červenec 23, 2010 23:16 pm |
|
|
|
m5668443578 napsal: anydraj napsal: chiptuning napsal: dej sem i orig
Any.
jedina vada výše zmíněného odkazu je větší požadavek plnícího tlak než normálně. To ale motor nezničí. Zvyšovat ještě délku vstřiku, když je tam přidáno množství vstřikovaného paliva až až, je nesmysl.
DIKY
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|