Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Zapojeni K-Line L-line na řídící jednotku AUDI A8 4,2 A
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Zapojeni K-Line L-line na řídící jednotku AUDI A8 4,2 A

Autor Zpráva
tunningkiller
Zaslal: ne listopad 18, 2012 21:14 pm Citovat
Zdravím pánové, najde se u někoho schéma se zapojením Imma,Diag zásuvky, přístrojovýho panelu? Mám nainstalovanou Elsu a Vivid ale to co potřebuji tam není. Je to rok +-1994 220kw. Motor je úplně v něčem jiném a dávám dohromady elektriku a chci to nastartovat do vánoc:). Podle vividu mám motor zapojenej ale celá C svorkovnice není připojena. plus několik dalších pinů na svorkovnicích, nemám tam automat, ABS, komfort ani nic podobného:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tunningkiller
Zaslal: ne listopad 18, 2012 21:18 pm Citovat
nebo kdyby někdo poradil kde najdu nějaké lepší schéma Smile
dodoxd
Zaslal: ne listopad 18, 2012 22:06 pm Citovat
NAPRIKLAD???http://www.ulozto.sk/xWceGL2/a8-jpg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tunningkiller
Zaslal: po listopad 19, 2012 6:22 am Citovat
dodoxd napsal:
NAPRIKLAD???http://www.ulozto.sk/xWceGL2/a8-jpg

Ok super H-L can bych vedel jak zapojit, jestli je to ono ja myslel ze tahle stara jednotka po Canu nekomunikuje. Co znamena ta zastrcka? H-can je teda K-line a L je L-line?
Motorovka komunikuje po K line a zbytek (abs, automat, po L-line?.. Nicmene ve schematu neni zapojeni pinu na pristrojovku a immo, v else jakesi zapojeni je ale vubec mi neodpovidaj barvy, a v else pristrojovku nemam:(
dodoxd
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:14 am Citovat
http://www.ulozto.sk/xvn6epT/a8motor-rar malo by to bit ono..
marquee
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:51 am Citovat
H Can a L Can je Canová sběrnice a s K-line a L-line nemá téměř nic společného, jen to, že je to obojí komunikační sběrnice, to by možná bylo dobré vědět než se začneš vrtat v elektrice, třeba proto, že Canová sběrnice je poměrně choulostivá na omyly Laughing

Zaslal: po listopad 19, 2012 20:45 pm Citovat
ta canova zbernica ma nasvedomi len klimu abs a prevodovku tu nezapajas....inak u tokto auta aj tak diagnostika komuinikuje vsetko cez k-cko+l-lo
tunningkiller
Zaslal: po listopad 19, 2012 21:16 pm Citovat
Páni moc díky za soubory, už to študuju:). Stim canem sem si nebyl jistej Smile. Jsem autoelektrikar a autoelektronik:). Já se do tej elektriky moc nemel ale nikdo z fachmanu v okoli na tohle nemel koule:). Elektriku sem si sám vystříhal z audiny A8ky, hrozná guča vodičů. Vystříhal sem automat atd. Zapojil hlavní motorovej svazek a scházej my tyhle věci:) Elektriku dělá závodně na tyhle potvory jeden týpek z čech, jenze ja jsem od Moravske:). Avšak kdyby byl nějaký dobrovolník co by mi to dozapojil tady v okolí tak jsem ochoten dobře zaplatit. Myslím že mít dobré schéma tak to taky nějak zapojímSmile
hombre1
Zaslal: po listopad 19, 2012 21:20 pm Citovat
marquee napsal:
H Can a L Can je Canová sběrnice a s K-line a L-line nemá téměř nic společného, jen to, že je to obojí komunikační sběrnice, to by možná bylo dobré vědět než se začneš vrtat v elektrice, třeba proto, že Canová sběrnice je poměrně choulostivá na omyly Laughing

Nechapu, kde jsi videl v roce 1994 CAN sbernici, jste trosku ujeli. Je tam jedina K/L-line.

Zaslal: po listopad 19, 2012 21:37 pm Citovat
tak ani podle toho nejsem schopnej to zapojit:), kdyby tam byli aspon cisla pinu nebo neco. S imma leze 5 dratu plus dva co jsou na cteci civku, pin c 2 hnedej bude minus:), pin c1 cernej, pin c7 zeleno zlutej, pin c4 zelenej, pin c3 modro zelenej, a ted babo rad:) porad nevim jak zapojit ten K-line a L-line:) napajeni atd mam zapojene:)
dodi911
Zaslal: po listopad 19, 2012 21:55 pm Citovat
Ide ti o to, ze to potrebujes nastartovat, alebo dat dohromady komplet elektriku?
dodoxd
Zaslal: po listopad 19, 2012 21:55 pm Citovat
ako nevis sak podla schemi s cas od kts to mas pekne aj konektor napr. a7 je immo to znamena na konektore a siedmy vyvod....
dodoxd
Zaslal: po listopad 19, 2012 22:03 pm Citovat
sak immo ma siemiens biela krabicka nie?
tunningkiller
Zaslal: po listopad 19, 2012 22:05 pm Citovat
dodoxd napsal:
ako nevis sak podla schemi s cas od kts to mas pekne aj konektor napr. a7 je immo to znamena na konektore a siedmy vyvod....
To sem pochopil, jde o to ze na pinu 9 co ma bejt na immu ja zadnej vodic nemam:) proto sem z toho mimo:),, Jde mi o to to nastartovat immo a tydle prasárny tam nepotřebuji, pak bych chtěl zapojit +- i priistrojovku, rychlost otacky teplotu:) to sem taky nenasel to schema zapojeni:). ale jde mi dost o diag, to vyzaduju:)
dodi911
Zaslal: po listopad 19, 2012 22:07 pm Citovat
Napis Okurovi nech ti posle emulator, tam das minus, plus od spinacky a na kontakt A7 rj privedies zvysny vyvod z emu. Potom nebudes musiet riesit immo. Schema je krasne znazornena.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červen 21, 2025 17:37 pm