Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Flash odis
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Flash odis

Autor Zpráva
pozotr
Zaslal: st březen 22, 2017 18:05 pm Citovat
Založen: 23.2.2012 Příspěvky: 126 Bydliště: Slovensko
Zdravím
Mam otázočku či ste už niekto robili flasch ecu jednoty cez odis offline. Mam nainštalovaný odis 2.2.6 a originál flash dáta s erwinu. S jednotkou sa spojím bez problémov chcem dať urobiť skúšku všetko ide dobre až do momentu keď si vypila program login tam stojím neviete mi niekto poradiť aký login zadať aby som odomkol jednotku a mohol preflashovat ju.
Ďakujem za radu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eazy20
Zaslal: st březen 22, 2017 18:15 pm Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 538
to nemyslis vazne s tou otazkou...ono si pyta login pre online spojenie,ak si dealer tak zadas svoje meno a heslo..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pozotr
Zaslal: st březen 22, 2017 18:31 pm Citovat
Založen: 23.2.2012 Příspěvky: 126 Bydliště: Slovensko
niesom dealer ale login si to pyta. Možna ze robim nieco zle. Viete teda poradit aky je spravny postup?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tpower
Zaslal: st březen 22, 2017 23:11 pm Citovat
Založen: 7.2.2013 Příspěvky: 211
tak plati vyse uvedene - cituji:

to nemyslis vazne s tou otazkou...ono si pyta login pre online spojenie,ak si dealer tak zadas svoje meno a heslo..

precti si to poradne a odpoved na tvou otazku uvidis hned ...

_________________
www.tdichip.cz, www.tpower.cz
oficiální zastoupení EVC pro ČR a SR
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eazy20
Zaslal: čt březen 23, 2017 8:51 am Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 538
A este dodam, ze ak by si aj mal login tak nic z toho lebo nie si pripojeny na ich server..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
parik
Zaslal: čt březen 23, 2017 12:37 pm Citovat
Založen: 13.8.2012 Příspěvky: 96
pokud nevis jakej je rozdil mezi odis a odis-e tak se na to vyser
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pozotr
Zaslal: čt březen 23, 2017 17:01 pm Citovat
Založen: 23.2.2012 Příspěvky: 126 Bydliště: Slovensko
Ďakujem všetkým za radu . Už som oslovil importéra o prístup objednal si hlavicu originál by som nepoužíval len ktsku a objednal na školenie aby som sa už nikoho nemusel pýtať o radu. Chvíľku to potrvá tak si zatiaľ zbehnem dať urobiť flash do značky. Momentálne som mal len odis z netu na skúšanie. Aj tak ďakujem za vyčerpávajúce odpovede.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eazy20
Zaslal: čt březen 23, 2017 18:43 pm Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 538
hehe dobre som sa pobavil teraz Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so březen 25, 2017 9:40 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 414
pozotr..jasne objednal, hlavicu za 2000€, licenciu odis za 3000€ a nebodaj aj geko za dalsiu 3ku? kvoli jednemu autu si nainvestoval skoro 10.000€ však? Smile

Ono sem nechodia mechanici ktorí si včera kúpili tú onú všemocnú "KTS"ku...tu su ludia ktorí svojej robote povacsine rozumeju viac ako samotný importér takže takéto kecy sú skôr na smiech.

Na tvoju otázku ti bolo odpovedané hned v prom príspevku a ked si lenivý vygooglit ELEMENTÁRNE veci...tak čo chceš? Aby ti niekto nalinkoval všetky postupy?....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
eazy20
Zaslal: so březen 25, 2017 10:59 am Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 538
Nova origo hlavica stoji o dost menej, tu novu na wlan som naposledy mal za 850€, origo nove od importera, na bt cize 5054a je myslim nedostupna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: ne březen 26, 2017 8:51 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 414
jo ..však to som len tak strelil od brucha..pointa bola inde.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darfen
Zaslal: čt březen 30, 2017 12:15 pm Citovat
Založen: 1.8.2012 Příspěvky: 59 Bydliště: Vyškov
Nová už jde pořídit jen WLAN hlava a ta je po wifi nespolehlivá (řekl bych až k nasrání při denním provozu) a ani na STC v Kosmonosech si s tím neví rady. Takže koupíš bezdrátovou hlavu a jedeš stejně po kabelu...

_________________
SuperVag, ODIS, měřící box VAS 6356, FG-Tech, MPPS,...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
K
Zaslal: čt březen 30, 2017 12:50 pm Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Praha
Proto lehla jednotka??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Darfen
Zaslal: čt březen 30, 2017 21:11 pm Citovat
Založen: 1.8.2012 Příspěvky: 59 Bydliště: Vyškov
To ne Smile Nelajzl bych si flashovat přes wifi... Teda jednou jsem si to lajzl a dopadlo to přerušením při zápisu. Ale u těchto jednotek není až takový problém je znovu přepsat odisem. Ale ta jednotka co inzeruju mi lehla protože jsem blb, spěchal jsem a při rozdělávání mi sjel šroubovák a poškodil jsem desku... Pokusy o opravu proběhly, ale bez většího úspěchu..

_________________
SuperVag, ODIS, měřící box VAS 6356, FG-Tech, MPPS,...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janosik93
Zaslal: út duben 11, 2017 21:31 pm Citovat
Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 677 Bydliště: Spišská Nová Ves, Slovensko
wifi hlavica uplne k nepoužitiu ... diag oka, flash skonči tak na 10-ty krát ... zlata stara 5054
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je pá leden 18, 2019 3:41 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.