Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  autoradio p 807 konfigurace
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

autoradio p 807 konfigurace

Autor Zpráva
adi
Zaslal: so prosinec 10, 2016 8:22 am Citovat
Založen: 24.1.2011 Příspěvky: 29
Ahoj mam autoradio v peugeotu 807 2004. Je to autoradio magnetti marelli RT3-N1 a potrebuju tam dat autoradio RT3-N3 . uz jsem zkousel nekolik tech autoradii,a nikdy mi nefunguje konfigurace.Jednak mi to nejde s tim zelenym displejem a taky nejde nahrat vin do radia.Zkousel jsem to planetem,launchem a vzdy vin napisu a dam konfigurovat a nepise to ze konfigurace nejde provest.Slo by ze by se z autoradia puvodniho nahral soft i z vinem do tohodle co se do auta bude montovat?Popripade cim?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
adi
Zaslal: ne prosinec 18, 2016 19:24 pm Citovat
Založen: 24.1.2011 Příspěvky: 29
tak jsem sehnal jiný autorádio,konfigurace mi nejde,je potřeba tam zadat vin a nakonfigurovat tam displej a ostatní věci.Chtěl jsem se zeptat,zda by stačilo odpájet eeprom z původního autorádia,kde jsou konfigurace nastaveny,do autorádia,které tam příjde namontovat? Autorádio jsem rozebral,kde najdu eeprom?Ukázal by mi to někdo prosím?

zde je foto rozdělaného autorádia. Nebo čím by se dal vyčíst DUMP?

http://leteckaposta.cz/244319624

děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: st prosinec 21, 2016 13:15 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 376
mas fullchip verziu lexie? Niektore cinske low end mali problem s programovanim.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
adi
Zaslal: st prosinec 21, 2016 19:40 pm Citovat
Založen: 24.1.2011 Příspěvky: 29
midnight_man napsal:
mas fullchip verziu lexie? Niektore cinske low end mali problem s programovanim.


Ahoj je to mozny ze to neumi.Launchem mi to taky nejde a pritom jsem stim delal uz nekolik radii:-( Daji se prehodit ty eepromky mezi sebou?Popripade jak poznam tu eepromku?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: st prosinec 21, 2016 20:24 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1922 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Co když tam epromka není,rozhlédni se po desce a nebo dej kloudné foto,tohle ti nestačí ani do rodiného alba...
NEC... třeba tam bude eep...

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
kluso
Zaslal: st prosinec 21, 2016 20:26 pm Citovat
Založen: 8.4.2009 Příspěvky: 736
N1 jde zaměnit za N3 bez upravy kabeláže ?
to je foceno na kinofilm Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
adi
Zaslal: st prosinec 21, 2016 21:07 pm Citovat
Založen: 24.1.2011 Příspěvky: 29
Chlapi tak vam posilam jeste jednu fotku,ted uz to snad neni na kinofilmu Smile

http://leteckaposta.cz/999696064

co by to melo byt za typ eepromky?Stacilo by ji jenom preletovat?Jinak na vrakovisti mi tvrdili ze se da radio bezproblemu pouzit,ze uz to pry resili.Ma to displaj zeleny.Uz jsem zkousel nekolikaty radio do tohodle peugeota,a nikdy se tam nepodarilo zadny nahrat,nedelal jsem to jenom ja,delalo to vice lidi z jinyma planetama.Nechapu to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kluso
Zaslal: čt prosinec 22, 2016 19:01 pm Citovat
Založen: 8.4.2009 Příspěvky: 736
tvl,tak snad zkus dokodovat N1 a víš to hned jestli to jde nebo ne Shocked
jinak myslím,že dump z N1 ti nebude chodit v N3
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: čt prosinec 22, 2016 21:37 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 376
nemusim to ani poznat aby som vedel ze tie dumpy nezamenis...

launchom ti to uz vobec nepojde....ak sa to da, tak len dobrou lexiou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dodoxd
Zaslal: po leden 16, 2017 9:04 am Citovat
Založen: 8.9.2009 Příspěvky: 461 Bydliště: SR/NZ
Myslis ze v tej eeprom je len vin ,Ked to chces len tak zamienat ..???
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je čt listopad 15, 2018 0:04 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.