Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diesel  »  startstop 16tdi pcr
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

startstop 16tdi pcr

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 29, 2015 4:27 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3101
touran 2011 , motor 16tdi , dá se na tom odstavit startstop ? kodovaním v ecu nejde , hned to shodí zpátky , v abs jsem nenasel kodovani, udajně se to děje v gatewayi , nastavením minimalni a maximalni teploty okoli pro aktivaci systemu... ale v gatewayi jsem tohle nenašel
tak nevím , existuje na to solution ?

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaha
Zaslal: pá květen 29, 2015 6:21 am Citovat
Založen: 6.5.2007 Příspěvky: 1411 Bydliště: hk kraj
gateway bez start/stop. Mám Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chcp
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:26 am Citovat
Založen: 17.2.2013 Příspěvky: 6 Bydliště: SK/BA
Ak to v gatewayi nemas, tak jedna z moznosti je http://www.kfz-modul.com.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: pá květen 29, 2015 7:44 am Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
mělo by to jít vagem ale pak svíti kontrolka že je to off


http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=16368&postcount=12
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:03 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3101
chcp napsal:
Ak to v gatewayi nemas, tak jedna z moznosti je http://www.kfz-modul.com.

hundrt ojroo za krabičku pěkné , ale to už nic nezbyde pro mně Laughing Wink


Naposledy upravil DIGI-DELETED dne pá květen 29, 2015 8:07 am, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:04 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3101
dreizig5 napsal:
mělo by to jít vagem ale pak svíti kontrolka že je to off


http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=16368&postcount=12

tohle jsem zkoušel , leč gateway to nenabízí .. Crying or Very sad

tak mi napadlo , časovač 555 a spoždene sepnout tlačítko ??

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:11 am Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
nebo to jde vypnout trvalým spojením signálového drátu ke kostře, sice stále svítí tlačítko a ikonka v rohu displeje, ale funguje to
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jodr
Zaslal: pá květen 29, 2015 8:33 am Citovat
Založen: 23.1.2011 Příspěvky: 560
DIGI-DELETED napsal:

.........
tak mi napadlo , časovač 555 a spoždene sepnout tlačítko ??

Drahnou dobu mám v Pašíkovi instalovaný časovač s jedním tranzistorem. Funguje bez problémů. Základní funkce zachována a lze ji příslušným tlačítkem kdykoli zapnout. Osvědčuje se třeba na dálnici ve "stau".

_________________
Kouř po zapnutí ukáže cestu....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
chcp
Zaslal: pá květen 29, 2015 10:03 am Citovat
Založen: 17.2.2013 Příspěvky: 6 Bydliště: SK/BA
DIGI-DELETED napsal:
dreizig5 napsal:
mělo by to jít vagem ale pak svíti kontrolka že je to off


http://www.golfmk7.com/forums/showpost.php?p=16368&postcount=12

tohle jsem zkoušel , leč gateway to nenabízí .. Crying or Very sad

tak mi napadlo , časovač 555 a spoždene sepnout tlačítko ??


Ono je dobré zachovať funkciu toho tlačítka. Mne osobne sa v DE stalo, že ma so šesť mesačným autom po kontrole všetkého možného nahnali na pojazdný TÜV. Chlapík sadol do auta a urobil bežne úkony brzda, emisie, kontrola pneumatík, podvozok a pod. a nakoniec mu na tom notebooku zasvietilo že auto je vybavene štart-stop systémom. A teda skúšal či funguje a urobil na protokole fajku. Neviem čo by sa dialo a ako by to pokračovalo ak by nebol systém funkčný. Nemal som chuť to tam rozoberať, ale ako poznám nemeckú byrokratickú presnosť len tak by to neprešiel. Preto si myslím že časovač je funkčné riešenie pre CZ/SK v zahraničí to už môže byť iná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jodr
Zaslal: pá květen 29, 2015 11:27 am Citovat
Založen: 23.1.2011 Příspěvky: 560
chcp napsal:
......... Preto si myslím že časovač je funkčné riešenie pre CZ/SK v zahraničí to už môže byť iná.

Napsal jsem snad dost zřetelně, že funce tlačítka je zachována v plném rozsahu! Rozdíl je pouze v tom, že po nastartování je implicitně system Start/Stop vypnutý a kdykoli je možné jej příslušným tlačítkem znovu zapnout!

_________________
Kouř po zapnutí ukáže cestu....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je út prosinec 12, 2017 6:31 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.