Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diesel  »  Chyba připojení po chybném přehrání ř.j. škoda 1.9 t
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Chyba připojení po chybném přehrání ř.j. škoda 1.9 t

Autor Zpráva
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 14:05 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
Zdravím forum.Kamarád se pokoušel s KWP2000 načipovat svoji oktávku ale vybral špatný soubor pro jinou ř.j. a napsalo to chybu že je ten soubor jiný a nenahrál tam nic.Program se kousl a od té doby se nemůže na ř.j. připojit a to ani jiným softem a diagnostikou.Je nějaká rada jak z toho průseru ven?
Díky Petr.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 14:12 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
Mr. Green co je to za řj?hw:number sw:number
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 14:49 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
píšu mu ,snad to má někde opsaný.

Případně mohu zaslat uložený origo vyčtený z ř.j.


Naposledy upravil Petr123 dne po duben 06, 2015 15:09 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 15:08 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
Tak poslal co psal program při čtení.

V4.1
...................

..................

1234567890

0123450000

1024K FSUP

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 15:21 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
to nebude to pravé ořechové.
opiš čísla přímo z ecu.ale asi stejně pájka a programator.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 15:30 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
To není potěšující zpráva.Není napsaný na ř.j to číslo ?Má ji už připravenou na stole že to někomu bude asi muset zaslat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 15:52 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
řikam opiš čísla přimo z ecu(řj)
ze štítku
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 16:01 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
038 906 012 ha
diesel edc15vm+ 4922
1039S02409 1120 0032
0 281 011 309 05-06-17

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 16:17 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
tak bud opravit pokud nato máš vybavení a znalosti,a nebo druhou řj.
techle se všude válí tři prdele za pár korun.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 16:19 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
Aha takže eeprom ven,naprogramovat a zas naletovat?
A co se mu teda s tím vlastně stalo že to lehlo?To udělala ta verze pro jinou jednotku že už nejde ani diag?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 16:22 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
je padlá.kamošovi řekni že je vocas a at do toho nemrdá když tomu nerozumí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 16:25 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
Vyřídím Very Happy .Je vocas že tam hodil jinou verzi než tam patří.Já mu můžu leda přehodit a nahrát tu eeprom.Snažší ale bude asi sehnat jinou někde že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peta.x1
Zaslal: po duben 06, 2015 16:31 pm Citovat
Založen: 16.9.2009 Příspěvky: 154 Bydliště: okr. Mladá Boleslav
Petr123 napsal:
Vyřídím Very Happy .Je vocas že tam hodil jinou verzi než tam patří.Já mu můžu leda přehodit a nahrát tu eeprom.Snažší ale bude asi sehnat jinou někde že?


Otazka cca 15 minut a jednotka je O.K. Nevidim duvod proc kupovat jinou. Ale musis na to mit potrebne vybaveni:-)

Jo a jinak mu jeste vyrid at v tom pokracuje dal. Ale mel by prejit na trochu vyssi level. Jako je treba EDC16 EDC17 a jim podobne jednotky. To mu pujde uplne samo kdyz uz ma takove zkusenosti...


Naposledy upravil Peta.x1 dne po duben 06, 2015 16:34 pm, celkově upraveno 1 krát.

_________________
Swiftec 1.9.0.6, KESSv2, FGTechnology, LabProg+, TEXA, GT-32, BOSCH KTS 570, VAG-COM, ABRITES 72, VAS-PC + LENOVO T430
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dreizig5
Zaslal: po duben 06, 2015 16:32 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 339
tady je flash ne eeprom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petr123
Zaslal: po duben 06, 2015 16:35 pm Citovat
Založen: 6.4.2015 Příspěvky: 20
Ok tak flash. A to potřebné vybavení?Nebo někdo kolem Liberce kdo ho má a ví o co jde?Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT
Právě je út prosinec 12, 2017 6:23 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.