Obsah fóra checksum.cz » Software » OP-COM v CZ |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
lubos |
Zaslal: st srpen 25, 2010 21:32 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: čt říjen 14, 2010 18:11 pm |
|
|
|
hansdob napsal: Mno běž brečet na cizí hrob jestli jsi přišel o kabel asi k nějakýmu čínanovi. Já jsem napsal co jsem vyzkoušel je to jen má zkušenost nikoho k ničemu nenabádám. Z tohoto fora raději půjdu pryč myslím respektive vím že to tu stojí stejně za prd a lidé kteří něco ví je jen pár a ty nám radu dají stejně jen osobně zač jim děkuji. Ti ostatní jsou stejně jako já jen lidé co zkouší něco početli něco zkouší no a někdy je to třeba i pokus omyl a toto sem pak napíšou. Myslím že lidé co tady valí v klonech taky dobře ví že není klon jako klon. Ale to tady nemá smysl. Drahý Luboši a podobní blbci co to zde zasíráte by jste si měli založit forum kecalů. S pozdravem Hans. Odpovídat nemusíte já už se sem ani nepřihlásím a jdu hledat jen zrušení profilu.
Už dlhšiu dobu sledujem príspevky od pána Ľuboša Tento pán Ľuboš nerobí nič ine len na každého niečo kida nadáva a čo ja viem čo ešte, nikto pre neho neni dobrý , a absolútne si neváži druhých členov tohto fóra mnoho krát skusenejšich ako je on sam, každého tu na fóre len podceňuje zhadzuje.Pán Ľuboš myslím že neni dobrý takýto prístup k členom tohto fóra sú to ťažko pracujúci ludia a zaslúžia si trocha úcty .No a nakoniec treba porozmýšlať nad sebou a netreba stále len kritizovať druhých ludi to je dobra rada do života Dakujem len toľko som chcel !!!!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lubos |
Zaslal: čt říjen 14, 2010 22:03 pm |
|
|
|
Panoramix napsal: hansdob napsal: Mno běž brečet na cizí hrob jestli jsi přišel o kabel asi k nějakýmu čínanovi. Já jsem napsal co jsem vyzkoušel je to jen má zkušenost nikoho k ničemu nenabádám. Z tohoto fora raději půjdu pryč myslím respektive vím že to tu stojí stejně za prd a lidé kteří něco ví je jen pár a ty nám radu dají stejně jen osobně zač jim děkuji. Ti ostatní jsou stejně jako já jen lidé co zkouší něco početli něco zkouší no a někdy je to třeba i pokus omyl a toto sem pak napíšou. Myslím že lidé co tady valí v klonech taky dobře ví že není klon jako klon. Ale to tady nemá smysl. Drahý Luboši a podobní blbci co to zde zasíráte by jste si měli založit forum kecalů. S pozdravem Hans. Odpovídat nemusíte já už se sem ani nepřihlásím a jdu hledat jen zrušení profilu.
Už dlhšiu dobu sledujem príspevky od pána Ľuboša Tento pán Ľuboš nerobí nič ine len na každého niečo kida nadáva a čo ja viem čo ešte, nikto pre neho neni dobrý , a absolútne si neváži druhých členov tohto fóra mnoho krát skusenejšich ako je on sam, každého tu na fóre len podceňuje zhadzuje.Pán Ľuboš myslím že neni dobrý takýto prístup k členom tohto fóra sú to ťažko pracujúci ludia a zaslúžia si trocha úcty .No a nakoniec treba porozmýšlať nad sebou a netreba stále len kritizovať druhých ludi to je dobra rada do života Dakujem len toľko som chcel !!!!!
PREČITAJ SI MOJE PRISPEVKY POZORNE UČŇOVKARU-BLBCOV NEZNAŚAM ČO PRASKAJU KOKOTINY.....CHAPEŠ ???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hansdob |
Zaslal: pá říjen 15, 2010 0:03 am |
|
|
|
Přece jen jsem po mnoha emailech se přihlásil a poslech jsem tě Luboši. Přečetl jsem si tvé příspěvky. Vcelku pozorně. Všem dopoporučuji. Ani nemusím víc psát stačí aby si je opravdu lidé zde přečetli. Hovoříš jasně a stručně :lol:
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Panoramix |
Zaslal: pá říjen 15, 2010 6:04 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
miras82 |
Zaslal: ne listopad 07, 2010 23:04 pm |
|
|
|
Čau,
nemáte někdo českou verzi, která jde po upravení s čínským kabelem? Díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Olsák |
Zaslal: ne červenec 12, 2020 20:54 pm |
|
|
|
Taky bych bral mám V5 fw V1.99
Diky