Obsah fóra checksum.cz » Software » manual winOLS |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Tomaschip |
Zaslal: po květen 30, 2016 14:03 pm |
|
|
|
kupim manual winOLS v CZ jazyku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: po květen 30, 2016 14:56 pm |
|
|
|
Nic v zlom, ale pripadas mi chvilami ako keby si prave z ceresne spadol
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomaschip |
Zaslal: po květen 30, 2016 18:15 pm |
|
|
|
Okej tak si ho prelozim.alebo sa naucim anglický.preco ti tak pripadam co pozadujem vela
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po květen 30, 2016 19:23 pm |
|
|
|
ten manual je po americky
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomaschip |
Zaslal: po květen 30, 2016 19:25 pm |
|
|
|
Aháaaaaaaaá tak to nemam takt slovnik ????
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: út květen 31, 2016 6:22 am |
|
|
|
Zitra se naucima anglicky, pozitri nemecky a pak prez dopoledne jak chipovat. Na patek mam uz objednane auto. Vzdyt to je forum ne, si mame pomahat. Rad bych kdyby mi nekdo poslal okopcenej svuj HDD abych se mrknul co mam jak delat. jo a jsem Ajtak,...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út květen 31, 2016 22:45 pm |
|
|
|
Tady to má bambula at si něco nastuduje
https://ulozto.cz/xefGmPQS/manual-winols-cz-v-1-51-pdf
Už jen kdo to přeloží z CZ do slovenčiny tam vidím zádrhel
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
hansdob |
Zaslal: so květen 20, 2017 22:30 pm |
|
|
|
ještě že kolega umí španělsky :D :D
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mmiloss |
Zaslal: so únor 03, 2018 18:12 pm |
|
|
|
nic v zlom hosi ale je Vas kopec nafukanych a nic viac. pomoc tu skor ponukne niekto kto sa uci ako Vy "machri sveta"
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne únor 04, 2018 9:05 am |
|
|
|
Tak mi teda vysvětli , proč žebráš rady zrovna tady ? posíláš sz , nejspíš čekáš , že ti zadara někdo udělá korektní čip a egroff ? Takto tento byznys nefunguje , abychom rozdávali rady a softy začátečníkům, kteří pak přispějou k dalšímu snížení cen ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
mmiloss |
Zaslal: po únor 05, 2018 16:36 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: Tak mi teda vysvětli , proč žebráš rady zrovna tady ? posíláš sz , nejspíš čekáš , že ti zadara někdo udělá korektní čip a egroff ? Takto tento byznys nefunguje , abychom rozdávali rady a softy začátečníkům, kteří pak přispějou k dalšímu snížení cen ...
ja som ti ponukol aj financnu odmenu, Ty si mi napisal co kupit a posluchol som. kedze bezne upravujem eeprom v telkach a autoradiach (kedze robis servis audio video techniky) je mi blbe niekomu dat 200 za to ze mi upravy soft.
keby povedal rozumnejsiu cenu nepoviem nic,l
nakoniec som sa spojil s jednym belgicanom a ten mi dal pristup k jeho databaze. soft som naflashoval, auto egr odpojenne bez zavad a po pridani az tak kope ako taha. takze islo len o toto. zivit sa styym nebudem mam dost svojej roboty. aj ked ta databaza je fakt dobra je tam vsetko na vsetko:-) ale mna zaujimal moj opel tot vse.
je mi jasne ze Vas to zivi, ze nemate cinske klony a pod. ale ked ponuknem ja niekomu pomoc dokonca som dotycnemu posielal v TN a PE x ludi a odomna chce taku cenu ako od kazdeho, tak potom sme skoncili.
to je cele. preto ma stve ked sa tu niekto nieco opyta kazdy hned love. kua
|
|
|
Návrat nahoru |
|
midnight_man |
Zaslal: po únor 05, 2018 17:51 pm |
|
|
|
bohuzial je dnes taka s*urvená doba.....a čím horšie bude, tým "horší" budú aj ľudia....
Kedze v tejto profesii sa za posledných 10 rokov našlo veľa špekulantov, ktorí podrazili ceny a robia robotu na 20%....tí čo to fakt vedia sú alergický na rozdávanie akýchkoľvek rád...
softy od kadekoho len tak nie sú bohviečo....Je fakt, že ak sa tejto problematike nevenuješ tak by si to nemal sám riešiť, respektíve riešiť po vypátraní niektorých info, porade a pod...
70% free veci na nete čo sa tohoto tyka stoji za ......
ak chces robit soft tak si musis nastudovat čo robis. Alebo zaplatit overený soft od niekoho...
Tiež si nerobím všetky softy sám a zaplatím overeným zdrojom za "file service".
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mmiloss |
Zaslal: po únor 05, 2018 18:37 pm |
|
|
|
midnight_man napsal: bohuzial je dnes taka s*urvená doba.....a čím horšie bude, tým "horší" budú aj ľudia....
Kedze v tejto profesii sa za posledných 10 rokov našlo veľa špekulantov, ktorí podrazili ceny a robia robotu na 20%....tí čo to fakt vedia sú alergický na rozdávanie akýchkoľvek rád...
softy od kadekoho len tak nie sú bohviečo....Je fakt, že ak sa tejto problematike nevenuješ tak by si to nemal sám riešiť, respektíve riešiť po vypátraní niektorých info, porade a pod...
70% free veci na nete čo sa tohoto tyka stoji za ......
ak chces robit soft tak si musis nastudovat čo robis. Alebo zaplatit overený soft od niekoho...
Tiež si nerobím všetky softy sám a zaplatím overeným zdrojom za "file service".
ja som nemal problem niekomu zaplatit dokonca "DIGI " mi poradil aky kabel na to staci z ciny, ratal som s tym ze on mi posle soft ja mu poslem korunky. ale nikto tu na nic nereaguje. uznavam ze su ludia co sa tomu venuju nepovedia nic zadarmo. ale myslel som si ze fora su od toho minimalne raz pomoct.
nakoniec som si zaplatil registaciu na ang stranke a tam sa nasli ludia co pomohli a dali mi pristup na ich databazu overenych veci.
neskusal som nic okrem svojho auta a to vyzera ze je ok. egr mam odpojene auto chybu nehlasi a ked tomu slapnem este troja chce kutat...
to co som chcel mam.
p.s. keby to bolo nove auto tak dam 200 e za upravu ale 13 rocne auto 200 euro... kua to je moc
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: po únor 05, 2018 20:21 pm |
|
|
|
mmiloss napsal:
p.s. keby to bolo nove auto tak dam 200 e za upravu ale 13 rocne auto 200 euro... kua to je moc
200€ je kua moc za 13rocne auto? To je uplna pohoda... ze keby to bolo nove auto????
|
|
|
Návrat nahoru |
|
midnight_man |
Zaslal: po únor 05, 2018 21:53 pm |
|
|
|
no mas tam upravu..to vacinou tak byva, len bacha no....nie je problem naliat naftu a tlak...
problem je aby to slo aj o 50.000km
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|