Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diesel  »  touran t1
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

touran t1

Autor Zpráva
dreizig5
Zaslal: čt červenec 26, 2018 15:01 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 382
hoši touran t1,po zapnutí kličku stale svítí brzd, světla.je jedno jesti je zapojenej nebo rozpojenej spínač na pedálu,prostě svítí furt,spínače vyzkoušený tři a žadna změna.

neřešil někdo?

dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: čt červenec 26, 2018 19:13 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1931 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
bordnetz? jinak asi nemožné, nebo šlus na 54. k něčemu....
Není tam bastl tažné?

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
amigo
Zaslal: čt červenec 26, 2018 19:23 pm Citovat
Založen: 19.6.2009 Příspěvky: 601 Bydliště: slovakia
Vypalena niektora ziarovka v zadnych svetlach.

_________________
Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-711-908 prog.KTS540,Texa, Focom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
exotus
Zaslal: čt červenec 26, 2018 19:28 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1931 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Pak by nemělo svítit 3tí brzdový si myslím?

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
amigo
Zaslal: čt červenec 26, 2018 19:41 pm Citovat
Založen: 19.6.2009 Příspěvky: 601 Bydliště: slovakia
Vzdy je to bud vypalena niektora ziarovka alebo kabelaz prechodka.

_________________
Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-711-908 prog.KTS540,Texa, Focom.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
John
Zaslal: čt červenec 26, 2018 19:41 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1091 Bydliště: Severní čechy
Tažné to náhodou nemá ?

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dreizig5
Zaslal: čt červenec 26, 2018 21:31 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 382
tažné sem cvakl jako první do řitě,žádná změna,ona nějak vubec neusína bordnez,asi cítí víkend Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: čt červenec 26, 2018 21:36 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1931 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
měřené hodnoty a nebo akční členy

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
dreizig5
Zaslal: čt červenec 26, 2018 22:54 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 382
tak měřené hodnoty na kokot,fut rozepnuto,samozřejmě,furt světlo brzd,,,mě zaráží že odpojenej konektor od spínače brzd u brzd pedálu a po zapnutí klíče do polohy 30 (kontolky)svítí brzd, světlo

na spojce čidlo není,tempomat to nemá.


asi dorej model Very Happy


co digi Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: pá červenec 27, 2018 5:26 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2565
Prehodit BCM, a uvidis hned
Byvaji vypaleny mosfet spinace.
Prave kvuli taznemu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DIGI-DELETED
Zaslal: pá červenec 27, 2018 6:29 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3160
dreizig5 napsal:
tak měřené hodnoty na kokot,fut rozepnuto,samozřejmě,furt světlo brzd,,,mě zaráží že odpojenej konektor od spínače brzd u brzd pedálu a po zapnutí klíče do polohy 30 (kontolky)svítí brzd, světlo

na spojce čidlo není,tempomat to nemá.


asi dorej model Very Happy


co digi Very Happy


upřímnou soustrast .... Laughing Laughing Laughing

spíš mi porad jak zvýšit Maximum TakeOff Weight ... Wink

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dreizig5
Zaslal: pá červenec 27, 2018 7:45 am Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 382
proč?chceš leted na dovolenou balonem a stará má velkej kufr Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: pá červenec 27, 2018 14:12 pm Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3160
Potřeboval bych ještě s sebou vzít koně ... Laughing

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaha
Zaslal: pá červenec 27, 2018 18:00 pm Citovat
Založen: 6.5.2007 Příspěvky: 1472 Bydliště: hk kraj
Tady to je samej uchýl Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
miro
Zaslal: čt srpen 09, 2018 8:46 am Citovat
Založen: 24.2.2007 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko
..


Naposledy upravil miro dne ne srpen 12, 2018 21:32 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT
Právě je út prosinec 11, 2018 7:55 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.