Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  ren can-clip
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

ren can-clip

Autor Zpráva
Stenn
Zaslal: pá srpen 26, 2011 11:15 am Citovat
Založen: 25.8.2011 Příspěvky: 12
ve windousu ani ve win 32 driver to nenašlo nic. a ani ty ovladače co tady vysej na strance a ani ty co mam na cd ty samí nejdou Crying or Very sad a ani na netu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Stenn
Zaslal: pá srpen 26, 2011 11:20 am Citovat
Založen: 25.8.2011 Příspěvky: 12
mohl by jsi mi to řict jako blbímu ? tady tem slovosedum ja nerozumím Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
paja
Zaslal: pá srpen 26, 2011 11:52 am Citovat
Založen: 7.3.2007 Příspěvky: 381
Máš asi desku v háji rozeber to a uvidíš taky sem to měl P.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stenn
Zaslal: pá srpen 26, 2011 11:55 am Citovat
Založen: 25.8.2011 Příspěvky: 12
A na co se mam konkrétně podivat ? co na tom vykoukam ? jestli to není třeba nekde spálení ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
paja
Zaslal: pá srpen 26, 2011 11:57 am Citovat
Založen: 7.3.2007 Příspěvky: 381
Jo,jo mě frajer vypnul a zapnul baterku když jsem měl v sceniku připojenej clip a byl jsem v budíkach a už to bylo P.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stenn
Zaslal: pá srpen 26, 2011 12:04 pm Citovat
Založen: 25.8.2011 Příspěvky: 12
A Jak jsi to vyřešil ?
a jak se ma spravne postupovat ? při zapojování ? a vypojování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Elektrik
Zaslal: st listopad 02, 2011 13:14 pm Citovat
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 56
Poznatek 1:
Co se týče klonů CLIPu občas v něm odejde USB řadič. Tuším že nějaká verze FTDI. Už jsem to řešil a stačilo ho vyměnit. Jednou to šlo ale obejít a to tak, že jsem CAN sondu (CLIP) připojil přez USBhub a umožnilo to nainstalovat všechny 4 ovladače a fungovalo to normálně. Ten USB řadič je u klonů moc blízko kraje a při volnějším hliníkovém pouzdru se občas vyzkratuje. U originálu jsou tam distanční umělohmotné vložky které toto znemožňují Wink

Poznatek 2:

pokud svítí obě červené led tak to signalizuje obě napájení (USB i OBD) OK. Což taky u klonů občas nejde, ale jde to opravit. Zelené pak signalizují aktivní deseky CAN a ISO je to vždy vedle kontrolky označeno.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pedrous
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:45 am Citovat
Založen: 14.3.2011 Příspěvky: 11
Zdarec pánové mam takovej malej problémek..
nainstaloval jsem cliv v107 pripojil jsem sondu k PC nabidlo mito vyhledat ovladače na netu dal sme vyhledat vse ok na sonde svitili vsechny 4 diodyˇ2 červené 2 zelené) kdyz sem pustil clip klikl ve vyberu sondy na tlacitko "navazat spojeni se sondou" tak mi to napsalo vyhledavani aktualizace sondy dojelo to do 20ti % a ak to spadlo a nic.. nevite co stim?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elektrik
Zaslal: pá listopad 04, 2011 8:55 am Citovat
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 56
Ovladače přímo z netu? Napiš prosím celý název zařízení pod kterým se přihlašuje do správce zařízení. S tímto jsem se setkal pouze jednou a sonda měla špatné ID a program CLIP ji nerozpoznal zcela. Ale může to být i jiný problém.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pedrous
Zaslal: pá listopad 04, 2011 10:46 am Citovat
Založen: 14.3.2011 Příspěvky: 11
Elektrik napsal:
Ovladače přímo z netu? Napiš prosím celý název zařízení pod kterým se přihlašuje do správce zařízení. S tímto jsem se setkal pouze jednou a sonda měla špatné ID a program CLIP ji nerozpoznal zcela. Ale může to být i jiný problém.


mozna jsem to špatně napsal jde o aktualizaci firmwaru sondy ackoli nemam zadne aktivni priponeni k netu a po 20% to hodi hlasku že aktualizace fimwaru sondy se nepovedla čímž nejde dale pracovat s clipem. presto sondu vidim v seznamu.Někde jsem četl že to muze byt vadna sonda.Začalo to zničehonic .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elektrik
Zaslal: pá listopad 04, 2011 11:00 am Citovat
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 56
Tak to potom ano. Pokud fungovala s předešlou verzí clipu, a nyní se měl aktualizovat firmware a nedoběhnul, tak se může jednat o vadu sondy. Někdy se stane, že je studeňák na procesoru případně na flash AM29F800BB. Doporučuji zkontrolovat obě desky. Zálohy flash a 24lc01b mám z obou desek Ty desky jsou skutečně nekvalitní. Přijdou mi jak z papíru Smile Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pedrous
Zaslal: pá listopad 04, 2011 11:05 am Citovat
Založen: 14.3.2011 Příspěvky: 11
Myslíš. ze to jde opravit nebo radeji reklamovt pokud to pujde.A jak se provadi flash a jaky je k tomu potreba hardware?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Elektrik
Zaslal: pá listopad 04, 2011 11:46 am Citovat
Založen: 30.10.2008 Příspěvky: 56
Flash jsem vyčítal a programoval přes Elnec Beeprog, ale v podstatě to jde s každým programátorem který umí AM29F800. Jiý způsob jak z toho dostat data neznám. pokud máš možnost sondu reklamovat tak to udělej. Předpokládám že je to klon a pokud bys porušil ty takzvané "pečetě" na šroubkách tak by se mohli při reklamaci cukat. Ještě je možnost jí zkusit nahrát firmware přes nějakou starší verzi, např CLIP96, případně ještě starší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
krio32
Zaslal: st červen 13, 2018 11:13 am Citovat
Založen: 13.6.2018 Příspěvky: 2
ahoj , mam problem -pri spusteni souboru RSWin nejde registrovat -vypise nahravani clipu - Vnitrní chyba 1

pod windows 7 to nedela , ale zase to nenajde hardware sondy , jenom can ale ISo ne , ovladace pod windows7 jsem nenasel




roman8480 napsal:
Aby se nainstalovaly ovladače musíš to nejdřív připojit k autu, zapnout zapalování a pak do USB a nainstalovat 4 krát ovladače. Já mám nainstalovánu 110 ale asi to bude stejný.
Tady je to v angličtině:
Before installing please do the following steps:
1. Uninstall previous version of Renault CAN-Clip if you have
2. IF your 1st installation: Run Crack.reg from the folder
"Crack! Renault CAN-Clip" 1ST OF ALL!!!!!

After those steps are done, install Renault CAN-Clip

After installation finish & you will reboot, you will get SPX Registration....
To avoid PERMANENTLY this, do the following steps:
1. Alt+Ctrl+Del (Kill process RSRWin.exe)
2. Delete RSRWin.exe (in C:\Windows)
3. Use Regedit (and Delete "ALL" values with name RSRWin)
4. Reboot your machine!!!
5. NO MORE flash for SPX Registration...

Before your 1st Running with the program make those steps:

You NEED to have 1 Renault Car (and ALWAYS Renault clip running-working)
when you have Renault Car!!!
1. Connect your Clip Sonde Can Interface 1st in your Car (OBD Slot)
2. Turn Ignition ON (NOT Engine running)
3. Connect your Clip Sonde Can Interface via USB cable with your computer
4. Start to installing ALL the Drivers (that they will be appearing) and
you can find those in: C:\WINDOWS\system32\drivers or from this DVD
in the folder "CAN-Clip Drivers".
5. You must INSTALL 4 Drivers (4 TIMES the same thing)

After you finish, you can RUN now finally your CAN-Clip Software.....

Enjoy.....

Roman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT
Právě je čt listopad 15, 2018 0:04 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.