Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diesel  »  VW Touareg V10
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

VW Touareg V10

Autor Zpráva
John
Zaslal: út březen 06, 2018 20:37 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
Ahoj,
nesetkal se někdo u motoru V10 s 2xEDC16 nejde půlka motoru . Neotvírají vstřikovače slave ECU, ověřeno osciloskopem. Obě jednotky bez chyby a měřené hodnoty bez rozdílů mezi jednotkami.
Neřešil někdo ? Asi ko jednotka .... . Lze prohodit BDM zálohy bez újmy jednotek , mají stejný HW ?

děkuji za inspiraci

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Okura
Zaslal: st březen 07, 2018 8:26 am Citovat
Založen: 4.10.2008 Příspěvky: 2037 Bydliště: Ostrava
dej fotku vnitřku RJ
jak jsi měřil proudovými kleštěmi?

_________________
Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
K
Zaslal: st březen 07, 2018 9:42 am Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 499 Bydliště: Praha
Jednotky jsou stejné, pouze obsah M+S.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
John
Zaslal: st březen 07, 2018 11:43 am Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
Ano proudové kleště a porovnal jsem mezi jednotkami . U druhé jednotky mně chybí záporná část impulzu na vstřikovače .

EDC16U1 - 0281011481 , 070906016AA

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
John
Zaslal: st březen 07, 2018 13:55 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
Takže problém je v SW slave ECU, nemá někdo zálohu ?

0281011481
070906016AA
1037375189

díky J.

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vaha
Zaslal: st březen 07, 2018 14:36 pm Citovat
Založen: 6.5.2007 Příspěvky: 1455 Bydliště: hk kraj
Není to náhodou tak že obě ECU jsou stejne?Akorát podle toho kde ji zapojis je master nebo slávě?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John
Zaslal: st březen 07, 2018 14:56 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
s V10 master a slave ECU nemám moc zkušeností, jednotky jsou stejné a v autě se prý musí přizpůsobit na slave a master .

Udělal jsem kopii funkční master ecu do slave a na diag po mně chce slave jednotka pin kód na přizpůsobení .

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Okura
Zaslal: st březen 07, 2018 18:29 pm Citovat
Založen: 4.10.2008 Příspěvky: 2037 Bydliště: Ostrava
nemáš chybnou eeprom jako to bývá u jinách edc16u1 ?
potom nejdou vstřiky

_________________
Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
vaha
Zaslal: st březen 07, 2018 19:23 pm Citovat
Založen: 6.5.2007 Příspěvky: 1455 Bydliště: hk kraj
hlavně aby to byla oprava do litru Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John
Zaslal: st březen 07, 2018 22:02 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
přesně tak chyba je v eeprom ...

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
anydraj
Zaslal: čt březen 08, 2018 6:04 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2541
Obsahy edc jsou stejne, pouze kodovanim je urcis Master Slave.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
John
Zaslal: út březen 13, 2018 9:32 am Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
malý pokrok ...
kopie z M do S, pak virgin , přizpůsobení přes kanál 50 = bez chyby .

první start vše OK, běží jak má

druhý start - v paměti závad "není vložen PIN" - a při nastartování neběží S , po vložení PINu vše ok ale jen na jeden start ...

co dělám špatně Sad ?

díky

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vaha
Zaslal: út březen 13, 2018 18:00 pm Citovat
Založen: 6.5.2007 Příspěvky: 1455 Bydliště: hk kraj
Nema to dodelavany alarm??
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
John
Zaslal: út březen 13, 2018 19:08 pm Citovat
Založen: 18.4.2008 Příspěvky: 1089 Bydliště: Severní čechy
Ano , Sherlock ... , že by to dělalo mimo ...

_________________
proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je ne září 23, 2018 10:37 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.