Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Komfortní systém  »  BSI Citroen Pomoc
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

BSI Citroen Pomoc

Autor Zpráva
ludiis
Zaslal: čt únor 01, 2018 18:35 pm Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Ahoj chtěl bych se zeptat , PSA koncern moc nedělám tak nevím jak dál, bylo mi líto kamaráda, tak jsem řekl že mu pomůžu, ale nějak se nedaří. Teď k věci je to Citroen Berlingo 2006 a stále svítilo parkovací PZ světlo i při vypnutém klíčku, zjistili jsme, že je chyba v BSI, tak jsme na vrakovišti sehnali jiné, ale jedno číslo nebylo stejné i když HW vypadalo stejně, ale na vrak.říkali, že tam stopro pujde. Zkusil jsem přehodit eeprom 91560, ale bez uspěchu, poté virgin, také nic i po provedení konfigurace Lexii si stěžuje na budíky a ty stále svítí i při vyplém kliči. Poté jsme sehnali druhé BSI se stejnými čisly a to samé..Otázka zní:

1.Dělám něco špatně, ale co
2.Jsou Vadné obě nové BSI
3.Můj tajný typ, BSI má jiný SW i když čísla na něm jsou stejná

Díky za radu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: pá únor 02, 2018 6:25 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2561
Jsem u vrakarnika nikdy neslysel, ze by rekl, to nejde prehodit.
Zkus pres Lexii udelat fungl novou.
Pak uvidis
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ludiis
Zaslal: pá únor 02, 2018 7:15 am Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Muzes mi prosim napsat jak to udelat s tou lexii? Virgin jsem zkousel, pote v lexii inicializace, vin, klice, konfigurace, pritomne jednotky, ale ty asi myslis jeste neco jineho vid? Dekuju
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: pá únor 02, 2018 7:32 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2561
Dej zpet starou BSI, a zavez to nekde, kde vi, jak udelat
v Lexii novou BSI.
Ver mi, usetris si cas a kamaradovi penize.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
midnight_man
Zaslal: pá únor 02, 2018 9:57 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 377
bsi do virgin a lexiou komplet naprogramovat, samo musis mat pin.

musi to slapat..

ak nie, nemas dobre virgin.


daj sem cisla z bsi..ktora to je?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: pá únor 02, 2018 10:32 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2561
proc do virgin ?
To udela Lexia
PIN stare, kvuli klicum
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
midnight_man
Zaslal: pá únor 02, 2018 11:15 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 377
posledne som to robil tak.... po precitani XYZ navodov a pod... slo to.

Zeby lexia vedela priamo swapnut BSI za inu len so starym pinom? Nehadam sa...neviem Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludiis
Zaslal: pá únor 02, 2018 11:36 am Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Číslo BSI je 9653667580
Tady je obsah původní a virgin co jsem zkoušel, pak druhý pokus z virgin byl z FF celá eeprom, obě bez uspěchu.

https://uloz.to/!TR7XDrMuKjtV/bsi-zip

Když dám zpátky původní jednotku ať už z FF eeprom nebo virgin, nakoduju klíče, Vin, konfig. atd, tak vše funguje, ale na nové stejným způsobem ne, pořád svítí budíky a kontrolky na nich v bsi chyba komunikace s budíkama:(
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: pá únor 02, 2018 17:47 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 377
skus to bez virgin file ako pise hore kolega...

vbehni do BSI, zadaj pin....learning bsi.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludiis
Zaslal: pá únor 02, 2018 18:09 pm Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Dobre, zkusim. Koukal jsem jestli jsou opravdu stejné hardwarově a jsou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludiis
Zaslal: pá únor 02, 2018 19:36 pm Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Ted jsem vyzkousel nedelat virgin a prizpusobit a stale nic, uz me nic nenapada jen to co jsem psal na začátku, že je jiná sw verze a bsi je ze staršího modelu proto nekomunikuje z bsi.

To anydraj: Klidně bych to odvezl nekomu jinému, ale bohužel co jsem se ptal lidi co delaji jen citroeny, tak nevi co s tim a dokonce znamy elektrikář z autorizovaného servisu citroen taky neví...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: pá únor 02, 2018 19:40 pm Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 377
vezme to pin, spravis vsetky adaptacie a "learning" ktore mozes...a beztak si picuju budiky?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ludiis
Zaslal: pá únor 02, 2018 19:43 pm Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Ano, pin vezme, konfig taky, ale v bsi je chyba komunikace s budíkama a na budíkách nejsou vidět km jen tři čárky nad sebou a svítí abs, airbag. Auto nastartuje, jezdí jen budíky nejdou a vemu starou bsi se kterou svítí zadní obrys a ta jde přizpusobit hned.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gambac
Zaslal: čt únor 08, 2018 17:25 pm Citovat
Založen: 5.12.2007 Příspěvky: 289
Buď je špatné nastavení nebo je to BSI vadné.Jinak to musí jít.Vypiš si komplet nastavení z původní a zadej to do nové.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
ludiis
Zaslal: pá únor 09, 2018 10:22 am Citovat
Založen: 15.4.2008 Příspěvky: 133
Dal jsem tam staré bsi přizpusobil a poslal to i se závadou pryč. Nejspíš bude vadné bsi co si přivezli, i když na vrakovišti mu řekli že to auto přijelo(určitě si to pamatuje když jich tam má tak 300kusu)Smile))) Ne vždy člověk vydělá, ale chtěl jsem mu pomoct, bohužel to nešlo i tak Vám děkuji za rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je pá listopad 16, 2018 9:49 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.