Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Komfortní systém  »  Superb II kódování centrální elektriky
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Superb II kódování centrální elektriky

Autor Zpráva
reher64
Zaslal: so duben 29, 2017 16:26 pm Citovat
Založen: 21.1.2014 Příspěvky: 36
Ahoj,
mám tu jeden problém. Někdo prý měnil kódování kvůli led osvětlení spz. Od té doby již nejde denní svícení které je originál v mlhovkách. Auto se pak dostalo ke mě. Koukal jsem na kódování a nemůžu přijít na chybu. Denní svícení přes externí světlo je aktivované, tak jak by mělo být (myslím) Někde tam musí být ale chyba, když před tím šlo. Při testu světel přes akční členy se rozsvítí, takže se nestalo že by zrovna náhoda a odešli. Nepoznáte v tom někde chybu ? Aktuální kódování je 40190AB8E80508C040080080110081E447F000AE736DA5605C0140000040

Původní kódování k dispozici nemám. Ten co to dělal prý nebere telefony a stejně si myslím že ho uložené nejspíše mít nebude.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janosik93
Zaslal: so duben 29, 2017 20:50 pm Citovat
Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 641 Bydliště: Spišská Nová Ves, Slovensko
PQ35. treba pravdepodobne v škodovke nakodovať na novo , spraviť zalohu a znova to skusiť nakodovať
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
reher64
Zaslal: so duben 29, 2017 21:37 pm Citovat
Založen: 21.1.2014 Příspěvky: 36
Jak myslíte na novo ? Reset BCM nejde ne ? Maximálně mu můžu zkusit zapsat všude 0 a pak ho znovu nakódovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reher64
Zaslal: po květen 01, 2017 7:32 am Citovat
Založen: 21.1.2014 Příspěvky: 36
Tak už vím jak to bylo myšleno asi. Přehráním (parametrizací) BCM že?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
K
Zaslal: po květen 01, 2017 8:12 am Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 420 Bydliště: Praha
Pokud už to tím nezačalo :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
reher64
Zaslal: po květen 01, 2017 8:22 am Citovat
Založen: 21.1.2014 Příspěvky: 36
Prý se jen kódovalo led světlo v spz. A je pravda že je to jinak bez chyb a kromě drl vše funguje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darfen
Zaslal: čt červen 15, 2017 10:57 am Citovat
Založen: 1.8.2012 Příspěvky: 41 Bydliště: Vyškov
V autorizáku práce na 10 minut. Nákodouje se BCM přes online a není co řešit...

_________________
SuperVag, ODIS, měřící box VAS 6356, FG-Tech, MPPS,...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
reher64
Zaslal: čt červen 15, 2017 12:18 pm Citovat
Založen: 21.1.2014 Příspěvky: 36
Již vyřešené. Přehrání SW rovnou na novější verzi aby tam šli přes kódování nastavit i ty led spz.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je út říjen 24, 2017 4:03 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.