Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diskuze mimo mísu  »  elektricke řízení punto 188 vs multicar m22
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

elektricke řízení punto 188 vs multicar m22

Autor Zpráva
Luboš
Zaslal: ne květen 07, 2017 11:49 am Citovat
Založen: 28.2.2012 Příspěvky: 24
Zdravím všechny,
jen tak se chci zeptat pohrávám si s myšlenkou že bych do výše uvedené moderní multicary z 65roku zabudoval posilovač z punta Very Happy ,jelikož mi pod ponkem leží celej funkční sloupek, a přijde mi to podstatně jednodušší než shánět a montovat čerpadlo a převodku řízení s posilovačem z nějakého auta.
Jedná se mi o tohle, než něco začnu dělat jestli to vůbec bez can signálu rychlosti z kabinové jednotky bude něco dělat nebo ne, popř jestli existuje nějakej emulátor který by to uvedl v chod.


Díky všem za info a pěkný den
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luboš
Zaslal: út květen 16, 2017 6:52 am Citovat
Založen: 28.2.2012 Příspěvky: 24
Luboš napsal:
Zdravím všechny,
jen tak se chci zeptat pohrávám si s myšlenkou že bych do výše uvedené moderní multicary z 65roku zabudoval posilovač z punta Very Happy ,jelikož mi pod ponkem leží celej funkční sloupek, a přijde mi to podstatně jednodušší než shánět a montovat čerpadlo a převodku řízení s posilovačem z nějakého auta.
Jedná se mi o tohle, než něco začnu dělat jestli to vůbec bez can signálu rychlosti z kabinové jednotky bude něco dělat nebo ne, popř jestli existuje nějakej emulátor který by to uvedl v chod.


Díky všem za info a pěkný den


Tak posílám update na stole se mi to řízení nepodařilo rozjet asi bych tam musel připojit ještě BCM a to už by byla Multina moc přetechnizovaná Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hansdob
Zaslal: so květen 20, 2017 21:15 pm Citovat
Založen: 13.9.2009 Příspěvky: 122
Myslím že ti tam pojede řízení z astry G jelikož je elektrohydraulické a stačí mu + a - ( zkoušel jsem si je na stole) jen náplň musí být pentosin jinak ho pohřbíš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luboš
Zaslal: ne květen 21, 2017 13:17 pm Citovat
Založen: 28.2.2012 Příspěvky: 24
hansdob napsal:
Myslím že ti tam pojede řízení z astry G jelikož je elektrohydraulické a stačí mu + a - ( zkoušel jsem si je na stole) jen náplň musí být pentosin jinak ho pohřbíš



Dík ale to už bude lepší to čerpadlo honit přímo od motoru než elektricky stejně bych musel sehnat nějakou převodku řízení s posilovačem, z toho fiatu bych ho jen vsunul mezi původní převodku a volant a bylo by to jednoduchý Smile už jsem se díval na nějaký převodky ze starších mercedesů, ty by tam mohly jít napasovat tak uvidíme ale díky za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je út říjen 24, 2017 4:06 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.