Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Dodělání EDS
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Dodělání EDS

Autor Zpráva
cincila
Zaslal: ne říjen 02, 2016 9:20 am Citovat
Založen: 22.1.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Praha
Zdravím Vás kolegové,

Mám octavii 2.O tdi, r.v. 2005, moje okťa má pouze ABS a ASR, docela bych byl rád, kdybych měl EDS, ale co jsem tak letmo koukal, zjistil jsem, že EDS se dodávalo do aut, pouze v kombinaci s ESP. Takže buď prichází v úvahu dodělat komplet ESP (ale to je docela složité, protože bych musel dodělat mimojiné snímač natočení úhlu volantu, snímač podelného zrychlení, vyměnit jednotku ABS a mnoho dalších věcí) a přitom by mě by stačilo pouze dodělat (rozchodit) EDS. Nevíte tedy prosím náhodou někdo jak na to?jestli se jedná pouze např. o úpravu SW řj ABS? nebo je nutné dodělat i nějaké snímače(myslím to pouze v souvislosti s EDS)? Děkuji za odpovědi.


P.S. Tento dotaz jsem dal i na jiné forum, ale to pouze za účelem oslovení většího počtu čtenářů.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vaša
Zaslal: po říjen 03, 2016 3:46 am Citovat
Založen: 21.10.2007 Příspěvky: 185 Bydliště: Prostějov
system asr obsahuje automaticky eds

_________________
VAGPROG2009, Dash CAN, MARTECH, VAS, VCDS
CARDIAGNOSTIK.CZ
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
cincila
Zaslal: po říjen 03, 2016 15:28 pm Citovat
Založen: 22.1.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Praha
Vaša napsal:
system asr obsahuje automaticky eds


Bohužel ne v případě octavie 2 řady......, tedy dvojková okťa nemá asr v kombinaci s EDS
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: so říjen 15, 2016 8:01 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 414
potrebujes vymenit komplet jednotku ABS/ESP + tusim tu ine trubky k zadnej naprave, budes potrebovat upravit kablovacku, natiahnut snimac uhlu volantu, snimac zrychlenia, tusim podvolantovka...atd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: so říjen 15, 2016 12:00 pm Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2567
V podstate velka investice.Lepsi bude karu prodat a koupit s ESP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cincila
Zaslal: ne říjen 16, 2016 8:16 am Citovat
Založen: 22.1.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Praha
Jojo, děkuji za odpovědi, vím, že to je náročné, ale jak jsem psal výše,ja bych chtěl pouze EDS a ne ESP, stále předpokládám, že EDS je pouze SW úprava. ESP nechci.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: ne říjen 16, 2016 9:17 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1935 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
EDS v tomhle případě je jen součástí řj s ESP takže buď předělat jak už bylo zmíněno nebo nic...

_________________
NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: po říjen 17, 2016 5:35 am Citovat
Založen: 21.2.2010 Příspěvky: 3165
cincila napsal:
Jojo, děkuji za odpovědi, vím, že to je náročné, ale jak jsem psal výše,ja bych chtěl pouze EDS a ne ESP, stále předpokládám, že EDS je pouze SW úprava. ESP nechci.


Už jsem to dělal , když máš čidla a kabely tak to zase zakový problém není , snímač volantu je na canu a zbytek pár drátů .. Wink

_________________
Když chceš létat s orly , neptej se slepic , zda to dokážeš Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cincila
Zaslal: čt duben 06, 2017 17:55 pm Citovat
Založen: 22.1.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Praha
DIGI-DELETED napsal:
cincila napsal:
Jojo, děkuji za odpovědi, vím, že to je náročné, ale jak jsem psal výše,ja bych chtěl pouze EDS a ne ESP, stále předpokládám, že EDS je pouze SW úprava. ESP nechci.


Už jsem to dělal , když máš čidla a kabely tak to zase zakový problém není , snímač volantu je na canu a zbytek pár drátů .. Wink


A je nutné měnit nějaké brzdové trubky? Děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
midnight_man
Zaslal: pá duben 07, 2017 9:30 am Citovat
Založen: 22.3.2007 Příspěvky: 414
ano...trubky su ine! EDS sa neda..len komplet eSP
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cincila
Zaslal: ne duben 09, 2017 8:46 am Citovat
Založen: 22.1.2015 Příspěvky: 10 Bydliště: Praha
midnight_man napsal:
ano...trubky su ine! EDS sa neda..len komplet eSP


Tak to na dodělání ESP kašlu. Děkuji za info Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je st leden 16, 2019 12:18 pm
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.