Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  Zkusenosti s UPA a 93c86
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zkusenosti s UPA a 93c86

Autor Zpráva
anydraj
Zaslal: út prosinec 29, 2015 6:05 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2567
Lumpiq napsal:
zeptam se na jasne polozenou otazku (jeden obvod s konkretnim programatorem) a misto odpovedi se dozvim ze hnupuju, jsem lhar, socka co misto draheho elnecu kupuje cinu a cetky.. a jeste to mam brat jako dobrou radu? pekny...

nic, zapomente na toto tema, zamknete jej..


Jsou svatky, tak se nad to postav.
UPA stary HW tohle moc neumi, Ma v seznamu 93c66 a dalsi,
jenze zrovna u tehle pameti to neni standart, kolikrat musim
i u Elnecu zadat primo vyrobce, aby to precetlo korektne.
To ze to ma v seznamu jeste neznamena, ze to bude umet precist.
Koupil jsem novou Upu, cena prijemna /5100 s postou a DPH/, umi nove veci
hlavne SPC MPC MAC XS, NEC V850 /krome prociku NEC VDO budiky VW/, ale rikal, ze to casem
prida.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lumpiq
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:20 am Citovat
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 63
kde jsem rekl, ze delam s jednim programatorem? ani jsem nerekl, ze delam stovky variaci, delam porad dokola ty same obvody... tak prestan ostatni tak rychle soudit, skatulkovat a bude to fajn...

mam tu wilema, welona 48 packovyho, upu, seeproga apak na motoroly 9 kove, kvuli magneti marelli...nic z toho neni cina za 2 dolary

jen sem si proste zvykl na upu, vyhovuje mi a kdyby umela tuto pamet, tak bych byl happy...

elenec me vadi z principu, nevadilo by mi zaplatit hw, uz mam stareho seeproga, ale vadi me jejich politika predrazenych redukci a u nekterych i limitovane uziti na pocet cyklu.. prici se mi to

u welona jsou redukce za par kacek, mam jich asi pet a doposud celkem bez problemu...

_________________
A6 V6 2.5 TDI AVANT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
K
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:23 am Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Praha
Ale Elnec funguje, to byla ta rada.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lumpiq
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:23 am Citovat
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 63
uminova upa i cryptovane motoroly, 9S12 ?

_________________
A6 V6 2.5 TDI AVANT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
K
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:26 am Citovat
Založen: 9.4.2007 Příspěvky: 543 Bydliště: Praha
Zeptej se na podpoře, v Elře ti odpoví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
anydraj
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:26 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2567
Umi, ale musis pozadat o script na Elrasoft.
Je to vazane na hw cislo kabelu.
Bavim se o nove upe.Stara ma jiny hw
No a Seeprog je pro decka na hrani.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lumpiq
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:30 am Citovat
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 63
K napsal:
Ale Elnec funguje, to byla ta rada.


ano, funguje..ale to preci staci rici slusne a ne hned zesmesnovat cloveka, ze dela na cine..

ale kdyz delam jen jednu znacku (audiny, vesmes jen seriove eeprom, obcas motorola, atmel atd..) a to jeste o vecerech a vikendech, tak se mi elnec velkej nevyplati, kdyz vezmu v potaz ceny redukci, hw...

a do nejakeho jeho klonu jeho se mi fakt nechce..klepat se strachy, ze se to blokne, rozesere pri nejakem samo updatu..

_________________
A6 V6 2.5 TDI AVANT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Lumpiq
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:31 am Citovat
Založen: 22.1.2009 Příspěvky: 63
anydraj napsal:
Umi, ale musis pozadat o script na Elrasoft.
Je to vazane na hw cislo kabelu.
Bavim se o nove upe.Stara ma jiny hw
No a Seeprog je pro decka na hrani.


to by byla skvela zprava, protoze se mi xprog kupovat nechce kvuli jednomu MCU co je v Kessy

_________________
A6 V6 2.5 TDI AVANT
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
tomík
Zaslal: út prosinec 29, 2015 10:34 am Citovat
Založen: 9.1.2011 Příspěvky: 576
Nenech se odradit kdo je šikovnej umí dělat s čímkoliv at to je čina nebo origo .Ta rada že elnec je nejlepší už tu padla mockrát a někteří na to neslyší a dělají chybu jejich politika se ti možná nelíbí ale funguje jim to... muj první programátor byl beeprog a druhej UPA myslím že jsem měl štěstí že jsem tenkrát vynechal to ostatní Smile

_________________
bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: út prosinec 29, 2015 11:17 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2567
Lumpiq napsal:
anydraj napsal:
Umi, ale musis pozadat o script na Elrasoft.
Je to vazane na hw cislo kabelu.
Bavim se o nove upe.Stara ma jiny hw
No a Seeprog je pro decka na hrani.


to by byla skvela zprava, protoze se mi xprog kupovat nechce kvuli jednomu MCU co je v Kessy


Vtipalku
Ne kazdy umi co ma v popise, ale to zjistis az to budes potrebovat.
Mam asi vsechno co jde sehnat, ikdyz to ma jako ze to umi, tak neumi.
Neumi jeden umi druhy, stalo me to balik, ale co nadelas, kdyz delas google
za rok.
Tim chci rict, ze si asi myslys jeden kabel, bude umet vsechno.
Omyl, ktery te muze stat i cenu profi origo programatoru.
Ja mam jeste stary dobry Labprog+ na LPT a nemenil bych.
Uz kvuli paticim s chipem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sae
Zaslal: po říjen 31, 2016 10:52 am Citovat
Založen: 11.3.2008 Příspěvky: 39
tomík napsal:
Nenech se odradit kdo je šikovnej umí dělat s čímkoliv at to je čina nebo origo .Ta rada že elnec je nejlepší už tu padla mockrát a někteří na to neslyší a dělají chybu jejich politika se ti možná nelíbí ale funguje jim to... muj první programátor byl beeprog a druhej UPA myslím že jsem měl štěstí že jsem tenkrát vynechal to ostatní Smile

...nestačil by Smartprog2?

_________________
Mojim cieľom je, aby ste sa mali dobre, lebo ak sa budete mať dobre vy, budem sa mať dobre aj ja Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT
Právě je st leden 16, 2019 8:16 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.