Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  I/O terminal
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

I/O terminal

Autor Zpráva
anydraj
Zaslal: út prosinec 30, 2014 8:48 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2561
Nema nekdo zdejsi?
Pripadne jestli mu chodi Siemens SIMOS 7.1 a dalsi VAG jednotky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
acryll
Zaslal: út prosinec 30, 2014 15:53 pm Citovat
Založen: 17.9.2011 Příspěvky: 123 Bydliště: MT-sk
mam, simos 7.1 som nemal moznost vyskusat
inak na SIDy to funguje vyborne, umoznuje plny pristup do ECU
a najlepsie na tom je, ze sa to dalej vyvija
za tie peniaze je to dobry nastroj

_________________
ETC M523-RM
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RLS
Zaslal: út prosinec 30, 2014 16:19 pm Citovat
Založen: 10.1.2009 Příspěvky: 85 Bydliště: PRESOV KOSICE
Simos 71 aj 71a chodi super .. Serv mode a ides (ee ,flash) r/w
Za tie prachy fakt dobra vec... Klobuk dole autorovi..

_________________
CHIPTUNING, IMMO ,AIRBAG ,
CMD,EVC,KESS,ABRITUS,DIMSPORT,4x4 DYNO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky ICQ
lumirb
Zaslal: út prosinec 30, 2014 17:27 pm Citovat
Založen: 7.2.2009 Příspěvky: 39
A jaká je cena?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
autíčkář
Zaslal: út prosinec 30, 2014 18:19 pm Citovat
Založen: 9.11.2009 Příspěvky: 163 Bydliště: JM
Kolem 12000kč.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dreizig5
Zaslal: út prosinec 30, 2014 19:36 pm Citovat
Založen: 11.9.2012 Příspěvky: 382
základní verze pro jednotky siemens stojí 450e ,
rozšíření na fiat, opel 350e,
rozšíření na verzi Denso 500e
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: st prosinec 31, 2014 9:49 am Citovat
Založen: 26.2.2007 Příspěvky: 2561
Jo, vse ostatni mi chodi taky, ale ty Simos VAG ani jedna.
Mam na stole 7.1 diagnostika bezi, ale terminal ani tuk
Vysila do K-line ale nespoji se.
Nejde ani 6.x a 3.x

EDIT:
Tak vyreseno.Maji spatne udelany HW.Na K-lince jim jde ven napajeni
pouze 6.5V.Na PSA a dalsi to zrejme staci, VAG uz ne.
Maji Pull-Up odpor 1k, norma rika 510, tim se zvedlo napeti na k-line na 7.8,
zacalo to chodit, tak jeste vymena ochranne vstupni diody za Schottky,
zvedlo se napeti na 8.3V.Takze ted chodi vse jak ma.
Tak vyborny sw a zkazi to takovou blbinou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
stb
Zaslal: út duben 19, 2016 6:55 am Citovat
Založen: 5.3.2010 Příspěvky: 164
U koho se da IO terminal spolehlive poridit za solidni penize??

Dik za info
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT
Právě je čt listopad 15, 2018 0:07 am
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
 
    DIESELPOWER s.r.o.   Checksumm.com  
TOPlist
Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.